Snellman marinoitu maatiaispossun sisäfilee n850g
2096242800001
Oy Snellman Ab
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
0,85
KG
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Maatiaispossun marinoitu sisäfilee on maukas je helppo valmistaa. Paista kokonaisena uunissa tai leikkaa pihveiksi. Kotimasta GMO-vapaata maatiaspossun lihaa perhetiloilta.
Ainesosat
Suomalainen porsaan sisäfilee, vesi, rypsiöljy, mausteet (chili, kurkuma, valkosipuli, inkivääri, sipuli, palsternakka, mustapippuri), suola, sokeri, hapettumisenestoaine (E331), glukoosi, stabilointiaine (E415), emulgointiaine (E473), sitruunamehujauhe, maltodekstriini, paprikauute, aromi.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
Porsaanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 83 
Teurastuspaikka : Suomi  Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Maito  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Kala  Nilviäiset  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Lupiini  Pähkinät  Äyriäiset  Seesaminsiemenet  Sinappi  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 485  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 115  kcal |
Rasvaa | 4.2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.4  g |
Hiilihydraattia | 1.5  g |
Ravintokuitua | 0.3  g |
Proteiinia | 18  g |
Suolaa | 1.1  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E331 Natriumsitraatti 
E473 Rasvahappojen sakkaroosiesterit  E415 Ksantaanikumi  |
Brändinimi | Snellman |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 15624 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Paistetaan rasvassa |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Helposti pilaantuva |
Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön n. 1/2 tuntia ennen valmistusta. Ruskista pinnat kuumalla pannulla ja aseta paistomittari lihan keskelle. Paista uunissa 175 ˚C:ssa n. 40 min, kunnes sisälämpötila on 72 ˚C. Anna vetäytyä n. 10 min ennen tarjoilua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tag köttet i rumstemperatur 1/2 timme innan stekning. Bryn ytorna i en het stekpanna och stick en stektermometer i köttets mitt. Stek i ugn 175 °C ca 40 min, tills termometern visar 72 °C. Låt köttet dra sig i ca 10 minuter. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita |