Snellman superior kinkku 180g
6409620010057
Oy Snellman Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Superior-kinkkuun ei käytetä krossattua lihaa eikä lisättyä fosfaattia ja maku viimeistellään merisuolalla. Pitkän tuotekehitysprosessin tulos on todellinen helmi, pitkä kypsytysaika takaa tumman mureuden, raaka-aineena toimii maailman suomalaisin possu, Snellmanin maatiaispossu.
Ainesosat
Porsaan kinkku (alkuperä Suomi), merisuola, hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine (E250).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Maito  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Kala  Nilviäiset  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Lupiini  Pähkinät  Äyriäiset  Seesaminsiemenet  Sinappi  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 496  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 118  kcal |
Rasvaa | 3.3  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.3  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 22.1  g |
Suolaa | 2.2  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E301 Natriumaskorbaatti 
E250 Natriumnitriitti  |
Brändinimi | Snellman |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 10700 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Helposti pilaantuva |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita |