Snellman ylilkypsä kassler ca2kg viipaloitu kypsä
2096255300000
Oy Snellman Ab
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
2
KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Snellmanin viipaloitu kassler on herkullinen ja helppokäyttöinen tuote noutopöytään. Kassler on sous vide -kypsennetty suussa sulavan mureaksi. Kassler soveltuu lihaksen sisällä olevan rasvan ansiosta erityisen hyvin pitkään kypsennykseen ja on ulkofileetä tummempaa lihaa, minkä ansiosta makuakin on enemmän. Valmiiksi 5 mm siivuiksi viipaloitu kassler on helppo asettaa tarjolle ja säilyttää mehevyytensä myös linjastolounaalla.
Ainesosat
Porsaanliha (alkuperä Suomi), vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), hapettumisenestoaine (E301), glukoosi.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa |
Suomi 
Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia |
Ei sisällä 
Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Maito  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Kala  Nilviäiset  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Lupiini  Pähkinät  Äyriäiset  Seesaminsiemenet  Sinappi  |
Energiasisältö (kJ) | 740  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 177  kcal |
Rasvaa | 13  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.5  g |
Hiilihydraattia | 0.1  g |
Proteiinia | 15  g |
Suolaa | 1.2  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E450 Dinatriumdifosfaatti 
E451 Pentanatriumtrifosfaatti  E301 Natriumaskorbaatti  |
Brändinimi | Snellman |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 30628 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Lämmitys: Lämmitä avaamaton pussi hiljalleen kiehuvassa vedessä tai höyryllä kiertoilmauunissa 20-30 min. Liha voidaan myös lämmittää suoraan kuuman kastikkeen tai keiton seassa. Kaada silloin pussin sisältö ruoan joukkoon ja anna kiehua hiljalleen n. 20 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Uppvärmning: Värm påsen oöppnad i sjudande vatten eller i varmluftsugn med ånga i 20-30 min. Köttet kan också värmas direkt i en varm sås eller soppa. Häll då i påsens innehåll och låt sjuda i ca 20 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita |