Kokkikartano kirjolohikiusaus 2,5kg
6405304004145
Oy Snellman Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kokkikartanon kirjolohikiusauksen tärkeimmät raaka-aineet ovat suomalainen peruna ja kirjolohi. Siksi niiden kanssa ollaan tarkkana. Kiusauksen teko alkaa perunoiden ja sipulin pilkkomisella. Sitten kirjolohet fileoidaan ja leikataan ne reilun kokoisiksi kuutioiksi. Sen jälkeen perunat, sipulit, kirjolohikuutiot ja mausteet sekoitetaan keskenään. Laitetaan mukaan vielä tuoretta tilliä ja reilusti suomalaista kermaa ja kypsennetään.
Ainesosat
Peruna (Suomi), suomalainen KERMA, KIRJOLOHI 15 % (Suomi), sipuli, suomalainen VOI, jodioitu suola, tilli, maissitärkkelys. "Saattaa sisältää ruotoja".
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
Kirjolohi |
Ainesosan määrä prosenteissa : 15 
Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Kala 
Maissi  Maito  |
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Maapähkinä  Soijapavut  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  Laktoosi  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 570  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 136  kcal |
Rasvaa | 8.6  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.2  g |
Hiilihydraattia | 10.4  g |
Proteiinia | 4  g |
Suolaa | 0.9  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brändinimi | Kokkikartano |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 22414 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Käsittelyohjeet |
Helposti pilaantuva
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Lämmitys höyrykeitossa 90 °C 15 - 20 min tai uunissa, poista kalvo 170°C 30 - 40 min |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ångkok 90 °C 15 - 20 min eller i ugn, avlägsna filmen 170°C 30 - 40 min |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |