Feelia keittopohja 3kg
6430031895094
Feelia Oy
Sales unit
ST
Sales amount:
4
ST
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Ingredients
Potato, carrot, turnip, leek, parsnip, iodised salt, black pepper, white pepper.
Origin of product
Country of manufacture | Finland  |
Nutritional properties
Free From |
Gluten 
Milk  |
Energy content (kJ) | 241  kJ |
Energy content (kcal) | 57  kcal |
fat, total | 0.2  g |
fatty acids, total saturated | 0  g |
Carbohydrates | 11.6  g |
fibre | 1.3  g |
Protein | 1.5  g |
Salt | 0.7  g |
Carbohydrates of which lact. | 0  g |
Brand Name | Feelia |
Packaging label | Goods from Finland Blue Swan |
Packaging type code | Bag |
Supplier identification code | B8009 |
Handling Instructions Code Reference | Foodstuffs |
Preparation instructions (Fin) | Kattilassa tai padassa: Tyhjennä pussin sisältö kattilaan ja lisää keiton proteiini (makkara, nakki, jauheliha tms.) sekä 2 l vettä, ja kuumenna kiehuvaksi. Yhdistelmäuunissa: Tyhjennä pussin sisältö GN ½ 150 mm uunivuokaan ja lisää keiton proteiini sekä 2 l vettä ja kuumenna höyrytoiminnolla +100 °C noin 30 minuuttia. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. |
Preparation instructions (Swe) | I kastrull eller gryta: Töm påsens innehåll i kastrullen och tillsätt proteinkällan i soppan (korv, knackkorv, malet kött e.d.) och 2 l vatten och koka upp. I kombiugn: Töm påsens innehåll i en GN ½ 150 mm ugnsform och tillsätt proteinkällan i soppan och 2 l vatten och värm upp med ångfunktionen i +100 °C i ungefär 30 minuter. Uppvärmningstiderna är riktgivande. |
Consumer storage instructions (fin) | Säilytys kuivassa ja viileässä +2 - +6 °C |
Consumer storage instructions (swe) | Förvaras torrt och svalt +2 - +6 °C |
Consumer storage instructions (eng) | Store dry and cool +2 - +6 °C |
Minimum storage handling temperature | 2 °C |
Maximum storage handling temperature | 6 °C |
Opened item lifespan (days) | 4 pv |