Boncolac mustikkapiiras 810g kypsä, pakaste
3251517018003
Multicatering Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
2
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Murotaikinapohjaan leivottu mustikkapiiras, jossa ihanaa frangipanitäytettä, runsaasti käsinpoimittuja mustikoita ja koristeena kaunis kiille. Ei sisällä keinotekoisia maku-, säilöntä- eikä väriaineita.
Ainesosat
Mustikka (25,84 %), VEHNÄJAUHO 18,8%, sokeri, rasvatonMAITOjauhe, vapaan kanan KANAMUNA 5,99%, VOIöljy 5,52%, vesi, omenakompotti (omena, sokeri, sitruunamehu), auringonkukkaöljy, mustikkapyre 1,46%, vadelmapyre, durumVEHNÄjauho Semolina, modifioitu maissitärkkelys, nostatusaineet (E450, E500), hyytelöimisaine (E440), sitruunamehutiiviste, suola, luontainen mustikka-aromi. Saattaa sisältää jäämiä soijasta ja pähkinästä.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Ranska  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Maito  Muna  Vehnä  |
Ei sisällä allergeenia |
Kala 
Lupiini  Nilviäiset  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Äyriäiset  Maapähkinä  Mantelit  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Soijapavut 
Pähkinät  |
Energiasisältö (kJ) | 1109  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 264  kcal |
Rasvaa | 9  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.5  g |
Hiilihydraattia | 41  g |
Proteiinia | 3.6  g |
Suolaa | 0.4  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E450 Dinatriumdifosfaatti 
E500 Natriumkarbonaatti  E440 Pectins  |
Brändinimi | Boncolac |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Valmistusohjeet | Lämmitys uunissa: Poista jäinen kakku pakkauksesta ja lämmitä uunissa 180°C n. 5 min. Anna jäähtyä n. 15 min ennen tarjoilua. Sulatus jääkaapissa: noin 4,5 tuntia. Sulatus huoneenlämmössä: noin 2,5 tuntia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Uppvärmning i ugn: Ta ut den frysta kakan ur förpackningen och värm i ugnen i 180°C i ca 5 min. Låt svalna i ca 15 min innan servering. Upptining i kyl: ca 4,5 timmar. Upptining i rumstemperatur: ca 2,5 timmar. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | pakasteessa -18C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | frysvara -18C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | in freezer -18C |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Kasvisruokavalio |