Bong moussepohja 2x0,5kg
7322551070497
GB Foods Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Glukoosisiirappi, palmuydinrasva (kokonaan kovetettu), liivate, emulgointiaineet (E 471, E 472a), MAITOPROTEIINI, stabilointiaine (E 340), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), suola.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Belgia  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Maito  |
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  Soija  Munia  |
Energiasisältö (kJ) | 160  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 40  kcal |
Rasvaa | 2.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2  g |
Hiilihydraattia | 3  g |
Ravintokuitua | 1  g |
Proteiinia | 1.5  g |
Suolaa | 0.06  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E330 Sitruunahappo 
E340 Kaliumfosfaatti  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E472a Rasvahappojen mono- ja diglyseridien etikkahappoesterit  |
Brändinimi | Bong |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 531847 |
Valmistustapa | Palauttaminen |
Käsittelyohjeet |
Säilytettävä kuivassa
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Sekoita ainekset kylmään (alle +6° C) vähälaktoosiseen maitoon ja vaahdota voimakkaasti noin 10 min. kunnes seos on ilmavaa. Lisää vaahtoon muut haluamasi raaka-aineet. Annoste mousse tarjoiluastiaan. Anna olla kylmässä n. 12 tuntia - vuorokausi, jotta mousse ehtii hyytyä ja maku tasaantua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Blanda ingredienserna i kall (under +6° C) laktosfattig mjölk och vispa kraftigt ca 10 min tills blandningen blif luftig. Tillsätt andra önskade råvaror. Portionera upp moussen i serveringsskål. Låt stå kallt ca 12 timmar till 1 dygn, så att moussen hinner stelna och smaken utjämnas. |
Alin varastointilämpötila | 18 °C |
Ylin varastointilämpötila | 22 °C |