Dr. Oetker Kiivi-banaanikiisseli 1kg (6L)
4006733015102
Oy Conaxess Trade Finland Ab
Uutuus
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Dr. Oetker Kiivi-banaanikiisseli on raikkaan hedelmäinen, helposti valmistuva kiisselijauhe, jossa aidot hedelmäpalat viimeistelevät sekä maun että ulkonäön. Lisää vain vesi, vispaa ja jäähdytä – saat hetkessä kauniin ja herkullisen jälkiruoan ilman turhaa valmistelua. Erinomainen valinta ammattikeittiöiden tarpeisiin.
Ainesosat
Sokeri, muunnettu tärkkelys, maltodekstriini, 2,9 % pakastekuivattu kiivipala, happamuuden säätöaine (sitruunahappo), 0,9 % banaanijauhe, värit (beetakaroteeni, E 141), aromi, hapettumisen estoaine (askorbiinihappo).Saattaa sisältää: (KANANMUNA, MAITO/LAKTOOSI, GLUTEENIA SISÄLTÄVÄT VILJAT, MANTELI, HASSELPÄHKINÄ, SAKSANPÄHKINÄ, PISTAASIPÄHKINÄ).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Ranska  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Saattaa sisältää allergeenin |
Maito 
Muna  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Mantelit  Hasselpähkinä  Saksanpähkinä  Pistaasipähkinä  Pähkinät  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 1638  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 385  kcal |
Rasvaa | 0.1  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0  g |
Hiilihydraattia | 94  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 65  g |
Proteiinia | 0.2  g |
Suolaa | 0.20  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E330 Sitruunahappo 
E160a(i) Beetakaroteeni  E300 Askorbiinihappo  |
Brändinimi | Dr. Oetker |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Valmistusohjeet | Valmistus 1. Kaada sopiva määrä vettä kulhoon. 2. Lisää jälkiruokajauhe ja sekoita vispilällä noin minuutin ajan. 3. Jäähdytä jääkaapissa tarjoiluvalmiiksi. Anna seistä vähintään 10 minuuttia, jotta hedelmät turpoavat. Annostelu: 1000 g jauhetta 5 l vettä kohden = noin 24 annosta à noin 250 g. Paksumpaa rakennetta haluttaessa vähennä nesteen määrää. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tilberedning 1. Häll rätt mängd vatten i en skål 2. Tillsätt dessertpulver och vispa i cirka en minut 3. Kyl i kylskåp tills servering. Låt stå i minst 10 minuter för att frukten ska svälla. Dosering: 1000 g för 5 l vatten = cirka 24 portioner à cirka 250 g. För en fastare konsistens, minska mängden vätska. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys kuivassa valolta suojattuna. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och mörkt. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a dry and dark place. |
Alin varastointilämpötila | 16 °C |
Ylin varastointilämpötila | 25 °C |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |