Dr. Oetker Moussepohja 900g (16L)
4006733001402
Oy Conaxess Trade Finland Ab
Uutuus
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Dr. Oetker Moussepohja on keittiöammattilaisten monikäyttöinen apuri, joka taipuu sekä makeisiin että suolaisiin jälkiruokiin. Neutraalin makunsa ansiosta sitä voi maustaa ja tuunata tarpeen mukaan. Lisää jauheeseen vain kylmä neste, vatkaa ja jäähdytä – tuloksena on ilmava ja kermainen mousse, joka sopii tarjoiltavaksi sellaisenaan, kerrosannoksissa tai leivonnaisten täytteenä.
Ainesosat
Glukoosisiirappi, palmuöljy, nautaliivate, maltodekstriini, muunnettu perunatärkkelys, emulgointiaineet (E 472a, E 471), MAITOPROTEIINIT, sakeuttamisaine (karrageeni), suola, porkkanamehutiiviste, kurkumauute, aromi. Saattaa sisältää: (LAKTOOSI, KANANMUNA, GLUTEENIA SISÄLTÄVÄT VILJAT, PÄHKINÄT).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Ranska  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Maito  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Muna 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Pähkinät  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 2171  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 519  kcal |
Rasvaa | 27  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 22  g |
Hiilihydraattia | 51  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 8.9  g |
Proteiinia | 16  g |
Suolaa | 0.90  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit 
E472a Rasvahappojen mono- ja diglyseridien etikkahappoesterit  E407 Karrageeni  |
Brändinimi | Dr. Oetker |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Valmistusohjeet | Valmistus 1. Kaada tarvittava määrä kylmää maitoa (noin 8 °C) korkeaan astiaan. 2. Sekoita joukkoon sopiva määrä jälkiruokajauhetta. 3. Vatkaa seosta tehosekoittimella noin 5 minuuttia korkealla nopeudella. 4. Lisää sitten halutessasi makeita tai suolaisia makuja, esim. likööriä, hedelmäsosetta, suklaakastiketta tai vihannes-, kala- tai lihasoseita tai -tahnoja jne. 5. Kaada mousse kulhoihin tai muotteihin ja siirrä jääkaappiin vähintään tunniksi. Huomaa: Kun valmistat suurempia määriä, 5 minuutin vatkausaikaa korkealla nopeudella tulee noudattaa tarkasti parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. 900 g jälkiruokajauhetta 6 litraan maitoa = noin 115 annosta à noin 60 g. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tilberedning 1.Häll den angivna mängden kall mjölk (ca 8 °C) i ett högt kärl. 2.Tillsätt rätt mängd dessertpulver. 3. Vispa blandningen med en elvisp i cirka 5 minuter på hög hastighet. 4. Tillsätt därefter eventuellt söta eller salta smaker, t.ex. likör, fruktpuré, chokladsås eller grönsaks-, fisk- eller köttpuréer eller -pastor osv. 5. Häll moussen i skålar eller formar och ställ i kylskåp i minst en timme. Tips: Vid tillredning av större mängder är det viktigt att vispa i 5 minuter på hög hastighet för bästa resultat. 900 g dessertpulver till 6 liter mjölk = cirka 115 portioner à cirka 60 g. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys kuivassa valolta suojattuna. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och mörkt. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a dry and dark place. |
Alin varastointilämpötila | 16 °C |
Ylin varastointilämpötila | 25 °C |