Dr. Oetker Dark chocolate mousse 900g (6L)
4006733014105
Oy Conaxess Trade Finland Ab
Uutuus
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Dr. Oetker Tummasuklaamousse tarjoaa keittiöammattilaisille helpon ja luotettavan ratkaisun intensiivisten suklaajälkiruokien valmistukseen. Täyteläinen tummasuklaan maku, kermaisen sileä rakenne ja mukana olevat suklaahiput takaavat ylellisen suklaanautinnon. Lisää jauheeseen vain kylmä neste, vatkaa ja jäähdytä – valmis tarjoiltavaksi sellaisenaan, kerrosannoksissa tai leivonnassa.
Ainesosat
Sokeri, 24 % vähärasvainen kaakaojauhe, maltodekstriini, glukoosisiirappi, nautaliivate, karamellisokerisiirappi, 3,5 % tummasuklaa (kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine (E 322)), muunneltu perunatärkkelys, palmuöljy, emulgointiaine (E 472b), palmunydinöljy, MAITOPROTEIINI, kuivattu kahvijauhe, sakeuttamisaine (karrageeni), suola. Saattaa sisältää jäämiä: (KANANMUNA, LAKTOOSI, GLUTEENIA SISÄLTÄVÄT VILJAT, HASSELPÄHKINÄ, SAKSANPÄHKINÄ, MANTELI, PISTAASIPÄHKINÄ).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Ranska  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Maito  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Muna 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Hasselpähkinä  Saksanpähkinä  Mantelit  Pistaasipähkinä  Pähkinät  |
Sisältää | Liivatetta naudasta  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 1721  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 409  kcal |
Rasvaa | 12  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 9.1  g |
Hiilihydraattia | 60  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 40  g |
Proteiinia | 11  g |
Suolaa | 0.64  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E322 Lesitiinit 
E472b Rasvahappojen mono- ja diglyseridien maitohappoesterit  E407 Karrageeni  |
Brändinimi | Dr. Oetker |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Valmistusohjeet | Valmistus 1. Kaada tarvittava määrä kylmää maitoa korkeaan astiaan. 2. Sekoita joukkoon sopiva määrä jälkiruokajauhetta. 3. Vatkaa seosta sähkövatkaimella tai tehosekoittimella noin 5 minuuttia korkealla nopeudella, kunnes mousse saavuttaa kermaisen koostumuksen. 4. Jaa annoksiin ja jäähdytä vähintään 1 tunti. Huomio: Kun valmistat suurempia määriä, 5 minuutin vatkausaikaa korkealla nopeudella on noudatettava tarkasti optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. 900 g jälkiruokajauhetta 2 litraan maitoa = noin 48 annosta à noin 60 g. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tilberedning 1. Häll den erforderliga mängden kall mjölk i en hög behållare. 2. Rör i lämplig mängd dessertpulver. 3. Vispa med en mixer eller blender i cirka 5 minuter på hög hastighet tills moussen når en krämig konsistens. 4. Dela upp i portioner och kyl i minst 1 timme. Notera: Vid beredning av större satser bör vispningstiden på 5 minuter vid hög hastighet följas noggrant för att uppnå optimala resultat. 900 g dessertpulver till 2 liter mjölk = cirka 48 portioner à cirka 60 g. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys kuivassa valolta suojattuna. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och mörkt. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a dry and dark place. |
Alin varastointilämpötila | 16 °C |
Ylin varastointilämpötila | 25 °C |