Dr. Oetker White chocolate mousse 1kg (9,25L)
4008241438008
Oy Conaxess Trade Finland Ab
Uutuus
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Dr. Oetker Valkosuklaamousse on helppokäyttöinen jauhe, joka on suunniteltu erityisesti ammattikeittiöiden tarpeisiin. Riittää, että vatkaat jauheen kylmään maitoon ja jäähdytät – tuloksena on täydellisen kuohkea, pehmeä ja näyttävä mousse. Moussen ylellinen maku syntyy aidosta valkosuklaasta ja mukana olevista valkosuklaahipuista, jotka tuovat suutuntumaan herkullista rakennetta. Tuote säästää aikaa, takaa tasalaatuisen lopputuloksen ja sopii erinomaisesti niin buffet-pöytiin, annosjälkiruokiin kuin leivonnaisten täytteeksi.
Ainesosat
Sokeri, 20 % valkosuklaata (sokeri, kaakaovoi, TÄYSMAITOJAUHE, emulgointiaine (lesitiinit (SOIJA)), jauhettu vaniljatanko), glukoosisiirappi, palmuöljy, nautaliivate, muunnettu tärkkelys, emulgointiaine (E 472b), MAITOproteiinit, maltodekstriini, sakeuttamisaine (karrageeni), suola, aromi. Saattaa sisältää: (KANANMUNA, GLUTEENIA SISÄLTÄVÄT VILJAT, MANTELI, HASSELPÄHKINÄ, SAKSANPÄHKINÄ, PISTAASIPÄHKINÄ).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Ranska  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Maito 
Soijapavut  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Muna 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Mantelit  Hasselpähkinä  Saksanpähkinä  Pistaasipähkinä  Pähkinät  |
Sisältää |
Liivatetta naudasta 
Laktoosi  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 2066  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 492  kcal |
Rasvaa | 20  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 16  g |
Hiilihydraattia | 69  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 56  g |
Proteiinia | 8.4  g |
Suolaa | 0.46  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E322 Lesitiinit 
E472b Rasvahappojen mono- ja diglyseridien maitohappoesterit  E407 Karrageeni  |
Brändinimi | Dr. Oetker |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Valmistusohjeet | Valmistus 1. Kaada tarvittava määrä kylmää maitoa korkeaan astiaan. 2. Sekoita joukkoon sopiva määrä jälkiruokajauhetta. 3. Vatkaa seosta sähkövatkaimella tai tehosekoittimella noin 5 minuuttia korkealla nopeudella, kunnes mousse saavuttaa kermaisen koostumuksen. 4. Jaa annoksiin ja jäähdytä vähintään 1 tunti. Huomio: Kun valmistat suurempia määriä, 5 minuutin vatkausaikaa korkealla nopeudella on noudatettava tarkasti optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. 1000 g jälkiruokajauhetta 3,1 litraan maitoa = noin 68 annosta à noin 60 g. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tilberedning 1. Häll den erforderliga mängden kall mjölk i en hög behållare. 2. Rör i lämplig mängd dessertpulver. 3. Vispa med en mixer eller blender i cirka 5 minuter på hög hastighet tills moussen når en krämig konsistens. 4. Dela upp i portioner och kyl i minst 1 timme. Notera: Vid beredning av större satser bör vispningstiden på 5 minuter vid hög hastighet följas noggrant för att uppnå optimala resultat. 1000 g dessertpulver till 3,1 liter mjölk = cirka 68 portioner à cirka 60 g. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys kuivassa valolta suojattuna. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och mörkt. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a dry and dark place. |
Alin varastointilämpötila | 16 °C |
Ylin varastointilämpötila | 25 °C |