Dr. Oetker Vegan chocolate mousse 1kg (5L)
4006733016635
Oy Conaxess Trade Finland Ab
Uutuus
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Dr. Oetkerin vegaaninen suklaamoussejauhe tarjoaa keittiöammattilaisille erinomaisen helpottavan ratkaisun jälkiruuan valmistamiseen. Täyteläinen maku, samettinen rakenne – ilman eläinperäisiä ainesosia. Valmistus on nopeaa ja tehokasta: lisää vain kasvipohjainen juoma, vatkaa ja jäähdytä. Mousse soveltuu erinomaisesti buffet-pöytiin, à la carte -annoksiin sekä jälkiruokaleivontaan. Tuote on suunniteltu erityisesti suurkeittiöiden ja ammattikeittiöiden tarpeisiin.
Ainesosat
Sokeri, 13 % kaakao, palmuöljy, glukoosisiirappi, 9,3 % vähärasvainen kaakao, muunnettu tärkkelys, emulgointiaineet (E 472e, E 471, E 472b), sakeuttamisaineet (karrageeni, tarakumi), kahviuute, suola, aromi. Saattaa sisältää jäämiä: (KANANMUNA, MAITO/LAKTOOSI, GLUTEENIA SISÄLTÄVÄT VILJAT, MANTELI, HASSELPÄHKINÄ, SAKSANPÄHKINÄ, PISTAASIPÄHKINÄ).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Ranska  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Saattaa sisältää allergeenin |
Muna 
Maito  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Mantelit  Hasselpähkinä  Saksanpähkinä  Pistaasipähkinä  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 1943  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 464  kcal |
Rasvaa | 20  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 16  g |
Hiilihydraattia | 61  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 48  g |
Proteiinia | 5.1  g |
Suolaa | 0.22  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit 
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E472b Rasvahappojen mono- ja diglyseridien maitohappoesterit  E407 Karrageeni  E417 Tarakumi  |
Brändinimi | Dr. Oetker |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Valmistusohjeet | Valmistus 1. Kaada tarvittava määrä kylmää kasvipohjaista juomaa korkeaan astiaan. 2. Sekoita joukkoon sopiva määrä jälkiruokajauhetta. 3. Vatkaa sähkövatkaimella tai tehosekoittimella korkealla nopeudella noin 5 minuutin ajan, kunnes mousse saavuttaa kermamaisen koostumuksen. 4. Jaa annoksiin ja jäähdytä vähintään 4 tuntia. Huomio: Valmistusaika, jäähdytysaika ja moussen koostumus voivat vaihdella kasvipohjaisen juoman mukaan. Annostelu: 1000 g jauhetta 1,67 l kasvipohjaista juomaa kohden = noin 44 annosta à noin 60 g. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tilberedning 1. Häll den erforderliga mängden kall växtbaserad dryck i en hög behållare. 2. Rör i lämplig mängd dessertpulver. 3. Vispa med en mixer eller blender på hög hastighet i cirka 5 minuter tills moussen når en krämig konsistens. 4. Dela upp i portioner och kyl i minst 4 timmar. Notera: Förberedelsetiden, kylningstiden och konsistensen på moussen kan variera beroende på den växtbaserade drycken. Dosering: 1000 g dessertpulver per 1,67 l växtbaserad dryck = cirka 44 portioner à cirka 60 g. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys kuivassa valolta suojattuna. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och mörkt. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a dry and dark place. |
Alin varastointilämpötila | 16 °C |
Ylin varastointilämpötila | 25 °C |
Ruokavaliotieto |
Vegaaniruokavalio
Kasvisruokavalio |