Europicnic Berry Pink -kakku 1320g pakaste
8715196556102
Europicnic Oy
Uutuus
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Berry Pink -kakku on trendikäs vitriinien väripilkku. Eksoottinen pinkki mousse koristaa näyttävää kerroskakkua. Täytekakku kätkee sisäänsä kolme erilaista herkullista kerrosta: brownie, red velvet ja toffee. Pintaa piristää pinkit ja valkoiset karkkikoristeet. Kakku on leikattu 14 palaan. Yhden palan paino on noin 95 g.
Ainesosat
Kasviöljy (rypsi, palmu), sokeri, VEHNÄjauho, vapaan kanan KANANMUNA, rasvaton MAITO, vesi, sokeri, kandisokeri, värit (E162, E120, E160a), mansikka, vähärasvainen kaakaojauhe, glukoosisiirappi, dekstroosi, täysin kovetettu palmuöljy, laktoosi (MAITO), VEHNÄtärkkelys, MAITOjauhe, nostatusaineet (E450, E500), kaakaovoi, kaakaojauhe, appelsiinin kuori, gelatiini (nauta), emulgointiaineet (E471, E475, E470a, E433, SOIJAlesitiini), glukoosi-fruktoosisiirappi, luontainen aromi, granaattiomenamehutiiviste 0,2 %, jodioitu suola, happamuudensäätöaineet (E331, E330, E501), riisijauho, stabilointiaineet (E420, E407), maltodekstriini, vapaan kanan KANANMUNAN keltuainen, hyytelöimisaine (E440), suola, mansikkatiiviste, punajuurimehutiiviste, VEHNÄjauho, VEHNÄGLUTEENI, mustaherukkauute, porkkanauute, kosteudensäilyttäjä (E422), sakeuttamisaineet (E414, E415), pintakäsittelyaine (E904), VEHNÄmallas, entsyymi (VEHNÄ).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Alankomaat  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
VEHNÄJAUHO |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viimeinen valmistuspaikka : Saksa  |
KANANMUNA |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viimeinen valmistuspaikka : Belgia  Viimeinen valmistuspaikka : Alankomaat  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Vehnä  Maito  Soijapavut  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Pähkinät 
Hasselpähkinä  Cashewpähkinä  Pekaanipähkinä  Saksanpähkinä  Mantelit  Pistaasipähkinä  |
Energiasisältö (kJ) | 373  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 1560  kcal |
Rasvaa | 21.3  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 5.9  g |
Hiilihydraattia | 40.6  g |
Ravintokuitua | 1.2  g |
Proteiinia | 4.3  g |
Suolaa | 0.66  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E162 Punajuuriväri, betalaiini, betaniini 
E120 Karmiinit, kokkiniili,karmiinihappo  E160a Karotenoidit  E450 Dinatriumdifosfaatti  E500 Natriumkarbonaatti  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E475 Rasvahappojen polyglyseroliesterit  E470a Rasvahappojen natrium-,kalium- ja kalsiumsuolat  E433 Polyoksietyleenisorbitaanimonooleaatti (polysorbaatti 80)  E322 Lesitiinit  E331 Natriumsitraatti  E330 Sitruunahappo  E501 Kaliumkarbonaatti  E420 Sorbitoli y  E407 Karrageeni  E440 Pectins  E422 Glyseroli  E414 Arabikumi  E415 Ksantaanikumi  E904 Sellakka  |
Viimeinen valmistuspaikka | Alankomaat |
Brändinimi | Europicnic |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
Annosten määrä pakkauksessa | 14 |
Valmistusohjeet | Sulata kokonaista kakkua 8 tuntia tai yhtä palaa 4 tuntia jääkaapissa (4 °C). Sulatusohje on suuntaa antava. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina upp en hel kaka i 8 timmar eller en bit i 4 timmar i kylen (4 °C). Avfrostningsinstruktionerna är vägledande. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Valmistuspäivämäärästä pakasteessa (-18 °C) 15 kk. Säilyy jääkaapissa (4 °C) hyvin suojattuna 4 vrk sulatuksesta. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | 15 månader från tillverkningsdatum i frysen (-18 °C). Förvara i kylskåp (4 °C) väl skyddat från upptining i 4 dagar. Frys inte in igen efter upptining. |
Alin varastointilämpötila | -24 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 4 pv |
Avainsanat (suomi) |
pinkki
kakku pinkkikakku täytekakku juhlakakku |