Europicnic Mustikka-blondiekakku 1530g pakaste
8718927556167
Europicnic Oy
Uutuus
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Mustikka-blondiekakku on hemaisevan herkullinen makuelämys. Blondie on brownien mehevä vaaleampi sukulainen. Kakku kätkee sisäänsä runsaasti makeaa mustikkaa ja sen pintaa koristaa ylelliset blondiekuutiot, pistaasipähkinät sekä ihana vaniljakuorrute. Berrylicious! Kakku on leikattu 14 palaan. Yhden palan paino on noin 110 g. Kakku on vegaaninen.
Ainesosat
Sokeri, mustikka 20 %, VEHNÄJAUHO, kasviöljy (rypsi, palmu), vesi, tärkkelys (riisi, VEHNÄ), maissijauho, emulgointiaineet (E471, E475, SOIJAlesitiini), dekstroosi, muunneltu tärkkelys (maissi, peruna), PISTAASIPÄHKINÄ, glukoosisiirappi, nostatusaineet (E500, E450), glukoosi-fruktoosisiirappi, VEHNÄGLUTEENI, suola, luontainen aromi, säilöntäaine (E202), aromi, palmuöljy, happamuudensäätöaine (E330), sakeuttamisaine (E418), sitruunamehu, värit (E160a, E160c), vanilja.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Alankomaat  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  Soijapavut  Pähkinät  Pistaasipähkinä  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Mantelit 
Hasselpähkinä  Cashewpähkinä  Pekaanipähkinä  Saksanpähkinä  Maito  Muna  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 369  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 1545  kcal |
Rasvaa | 17.4  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.8  g |
Hiilihydraattia | 48.9  g |
Ravintokuitua | 2.4  g |
Proteiinia | 2.9  g |
Suolaa | 0.47  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit 
E475 Rasvahappojen polyglyseroliesterit  E322 Lesitiinit  E500 Natriumkarbonaatti  E450 Dinatriumdifosfaatti  E202 Kaliumsorbaatti  E330 Sitruunahappo  E418 Gellaanikumi  E160a Karotenoidit  E160c Paprikauute, kapsantiini, kapsorubiini  |
Viimeinen valmistuspaikka | Alankomaat |
Brändinimi | Europicnic |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
Annosten määrä pakkauksessa | 14 |
Valmistusohjeet | Sulata kokonaista kakkua 6 tuntia tai yhtä palaa 3 tuntia jääkaapissa (4 °C). Sulatusohje on suuntaa antava. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina upp en hel kaka i 6 timmar eller en bit i 3 timmar i kylen (4 °C). Avfrostningsinstruktionerna är vägledande. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Valmistuspäivämäärästä pakasteessa (-18 °C) 15 kk. Säilyy jääkaapissa (4 °C) hyvin suojattuna 4 vrk sulatuksesta. Säilyy huoneenlämmössä (20 °C) hyvin suojattuna 2 vrk sulatuksesta. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | 15 månader från tillverkningsdatum i frysen (-18 °C). Förvaras i kylskåp (4 °C) väl skyddat från upptining i 4 dagar. Förvaras i rumstemperatur (20 °C) väl skyddat i 2 dagar efter upptining. Frys inte in igen efter upptining. |
Alin varastointilämpötila | -24 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 4 pv |
Avainsanat (suomi) |
blondie
kakku blondiekakku pähkinäkakku mustikka |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |