Europicnic Passion Martini -kakku 1602g pakaste
8718927556143
Europicnic Oy
New
Sales unit:
ST
Sales amount:
4
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Passion Martini -kakku on jotain avain uutta! Herkku on saanut inspiraationsa syntisestä Pornstar Martini -cocktailista. Huiman houkuttelevassa kerroskakussa on kutsuvan keltainen passionkerros ja kaksi viettelevää purple velvet -kerrosta. Täytekakun kruununa on samettinen vaniljatuorejuustotäyte ja purple velvet -murut. Kakku on leikattu 14 palaan. Yhden palan paino on noin 115 g.
Ingredients
Sokeri, VEHNÄjauho, tuorejuusto 16 %(MAITO), rypsiöljy, vapaan kanan KANANMUNA, voi (MAITO), sokeri, glukoosisiirappi, vesi, aprikoosi, passionhedelmätiiviste, nostatusaineet (E450, E500), värit (E120, E131, E161b), stabilointiaineet (E422, E420, E331), luontainen aromi, kaakaojauhe, dekstroosi, fruktoosisiirappi, emulgointiaineet (E471, E475, E470a, E422), suola, hapate, VEHNÄTÄRKKELYS, säilöntäaineet (E224, E200, E202), jodioitu suola, sitruunamehutiiviste, sitruunankuori, hapettumisenestoaine (E330), sakeuttamisaineet (E410, E415), happamuudensäätöaineet (E331, E333, E501), VEHNÄGLUTEENI, vanilja, sitruunamehu, aromit, toffee, hyytelöimisaine (E440), muunneltu perunatärkkelys.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Alankomaat  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
VEHNÄJAUHO |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viimeinen valmistuspaikka : Saksa  |
KANANMUNA |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viimeinen valmistuspaikka : Belgia  Viimeinen valmistuspaikka : Alankomaat  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Vehnä  Maito  Soijapavut  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Pähkinät 
Hasselpähkinä  Cashewpähkinä  Pekaanipähkinä  Saksanpähkinä  Mantelit  Pistaasipähkinä  |
Energiasisältö (kJ) | 442  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 1841  kcal |
Rasvaa | 29.2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 9.9  g |
Hiilihydraattia | 39.3  g |
Ravintokuitua | 0.7  g |
Proteiinia | 4.8  g |
Suolaa | 0.54  g |
Additive Name |
E405 Propan-1,2-diol alginate 
E500 Sodium Carbonates  E120 Cochineal, Carminic acid, Carmines  E131 Patent Blue V  E161b Lutein  E422 Glycerol  E420 Sorbitols  E331 Sodium citrates  E471 Mono- and diglycerides of fatty acids  E475 Polyglycerol esters of fatty acids  E470a Sodium, potassium and calcium salts of fatty acids  E422 Glycerol  E224 Potassium metabisulphite  E200 Sorbic acid  E202 Potassium sorbate  E330 Citric acid  E410 Locust bean gum  E415 Xanthan gum  E331 Sodium citrates  E333 Calcium Citrates  E501 Potassium Carbonates  E440 Pektiini  |
Last processing | Netherlands |
Brändinimi | Europicnic |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
Annosten määrä pakkauksessa | 14 |
Valmistusohjeet | Sulata kokonaista kakkua 6 tuntia tai yhtä palaa 3 tuntia jääkaapissa (4 °C). Sulatusohje on suuntaa antava. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina upp en hel kaka i 6 timmar eller en bit i 3 timmar i kylen (4 °C). Avfrostningsinstruktionerna är vägledande. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Valmistuspäivämäärästä pakasteessa (-18 °C) 15 kk. Säilyy jääkaapissa (4 °C) hyvin suojattuna 4 vrk sulatuksesta. Säilyy huoneenlämmössä (20 °C) hyvin suojattuna 2 vrk sulatuksesta. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | 15 månader från tillverkningsdatum i frysen (-18 °C). Förvaras i kylskåp (4 °C) väl skyddat från upptining i 4 dagar. Förvaras i rumstemperatur (20 °C) och väl skyddat i 2 dagar efter upptining. Frys inte in igen efter upptining. |
Alin varastointilämpötila | -24 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 4 pv |
Avainsanat (suomi) |
keltainenkakku
täytekakku juhlakakku martini passionkakku |