Europicnic Rockslide-browniekakku 1458g pakaste
8715196556126
Europicnic Oy
Uutuus
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Rockslide-browniekakku on huikean herkullinen valinta jälkiruoaksi tai kahvin kanssa herkutteluun. Mehevän browniepohjan päällä on silkkistä kinuskikastiketta, näyttäviä browniekuutioita, rapeaa pekaanipähkinää ja rouhittua suklaata. Pyöreä Rockslide-browniekakku hurmaa vitriinissä niin kokonaisena kuin yksittäisinä paloina. Kakku on leikattu 14 palaan. Yhden palan paino on noin 105 g.
Ainesosat
Sokeri, vapaan kanan KANANMUNA, VOI (MAITO), kaakaomassa, VEHNÄJAUHO, PEKAANIPÄHKINÄ 3,8 %, glukoosisiirappi, vesi, kondensoitu MAITO, kaakaovoi, kaakaojauhe, sokerisiirappi, palmurasva, jodioitu suola, emulgointiaineet (SOIJALESITIINI, E491), luontainen aromi, suola, vähärasvainen kaakaojauhe.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Alankomaat  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
Kaakaovoi |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : Norsunluurannikko  Viljelypaikka : Kamerun  Viljelypaikka : Dominikaaninen tasavalta  Viljelypaikka : Ecuador  Viljelypaikka : Ghana  Viljelypaikka : Madagaskar  Viljelypaikka : Nigeria  Viljelypaikka : Ruanda  |
Kaakaojauhe |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : Norsunluurannikko  Viljelypaikka : Ghana  Viljelypaikka : Ruanda  Viljelypaikka : Sierra Leone  Viljelypaikka : Togo  Viljelypaikka : Brasilia  Viljelypaikka : Kamerun  Viljelypaikka : Ghana  Viljelypaikka : Papua-Uusi-Guinea  |
Palmuöljy |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : Indonesia  Viljelypaikka : Malesia  Viljelypaikka : Papua-Uusi-Guinea  |
SOIJALESITIINI |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : Alankomaat  Viljelypaikka : Argentiina  Viljelypaikka : Brasilia  |
Vapaan kanan KANANMUNA |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Kasvatuspaikka : Belgia  Kasvatuspaikka : Alankomaat  |
VOI |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viimeinen valmistuspaikka : Belgia  Viimeinen valmistuspaikka : Saksa  Viimeinen valmistuspaikka : Iso-Britannia  Viimeinen valmistuspaikka : Alankomaat  Viimeinen valmistuspaikka : Irlanti  |
Kaakaomassa |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : Brasilia  Viljelypaikka : Kongon demokraattinen tasavalta  Viljelypaikka : Kamerun  Viljelypaikka : Ranska  Viljelypaikka : Iso-Britannia  Viljelypaikka : Ghana  Viljelypaikka : Haiti  Viljelypaikka : Nigeria  Viljelypaikka : Ruanda  Viljelypaikka : Yhdysvallat  |
VEHNÄJAUHO |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : Saksa  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Maito  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Vehnä  Soijapavut  Pähkinät  Pekaanipähkinä  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Mantelit 
Hasselpähkinä  Cashewpähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  |
Energiasisältö (kJ) | 436  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 1817  kcal |
Rasvaa | 26.8  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 15.7  g |
Hiilihydraattia | 42.4  g |
Ravintokuitua | 2.3  g |
Proteiinia | 5.1  g |
Suolaa | 0.42  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E322 Lesitiinit 
E491 Sorbitaanimonostearaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Alankomaat |
Brändinimi | Europicnic |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
Annosten määrä pakkauksessa | 14 |
Valmistusohjeet | Sulata kokonaista kakkua 6 tuntia tai yhtä palaa 3 tuntia jääkaapissa (4 °C). Sulatusohje on suuntaa antava. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina upp en hel kaka i 6 timmar eller en bit i 3 timmar i kylen (4 °C). Avfrostningsinstruktionerna är vägledande. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Valmistuspäivämäärästä pakasteessa (-18 °C) 15 kk. Säilyy jääkaapissa (4 °C) hyvin suojattuna 8 vrk sulatuksesta. Säilyy huoneenlämmössä (20 °C) hyvin suojattuna 4 vrk sulatuksesta. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | 15 månader från tillverkningsdatum i frysen (-18 °C). Förvaras i kylskåp (4 °C) väl skyddat från upptining i 8 dagar. Förvaras i rumstemperatur (20 °C) väl skyddat i 4 dagar efter upptining. Frys inte in igen efter upptining. |
Alin varastointilämpötila | -24 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 4 pv |
Avainsanat (suomi) |
brownie
kakku browniekakku suklaakakku pähkinäkakku |