Europicnic suklaafondantkakku 1,9kg pakaste, 16 palaa
8015589023274
Europicnic Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Vesi, sokeri, suklaa (7,5%) [kaakaomassa (47%), sokeri, kaakaovoi, vedetön VOI, emulgointiaine (E322 (SOIJA)), luontainenaromi], VEHNÄjauho, auringonkukkaöljy, alkaloitu kaakaojauhe, kasvisrasva (palmu, öljypalmun pähkinä), glukoosi-fruktoosisiirappi, tärkkelys, KANANMUNAjauhe, glukoosisiirappi, jogurttijauhe (MAITO), VOI, alkoholi, MAITOproteiini, stabilointiaine (E420, E463), emulgointiaine (E471, E472e, E322 (SOIJA)), aromit, nostatusaine (E450, E500), suola, sakeuttamisaine (E440), happamuudensäätöaine (E334, E575), väri (E160a), säilöntäaine (E202). Saattaa sisältää myös: MANTELIA, HASSEL-, PISTAASI-, SAKSAN- JA PEKAANIPÄHKINÄÄ.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Italia  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Muna  Soijapavut  Maito  Vehnä  Laktoosi  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Pähkinät 
Mantelit  Hasselpähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Pekaanipähkinä  |
Energiasisältö (kJ) | 1205  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 288  kcal |
Rasvaa | 15  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 7.4  g |
Hiilihydraattia | 33  g |
Proteiinia | 4.2  g |
Suolaa | 0.23  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E322 Lesitiinit 
E420 Sorbitoli y  E463 Hydroksipropyyliselluloosa  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  E450 Dinatriumdifosfaatti  E500 Natriumkarbonaatti  E440 Pectins  E334 L-Viinihappo  E575 Glukonodeltalaktoni  E160a Karotenoidit  E202 Kaliumsorbaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Italia |
Brändinimi | Europicnic |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 3202327 |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Sulata n. 3 tuntia huoneenlämmössä (n. +22°C). Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilyy sulatettuna kylmiössä (+4°C) n. 3 päivää. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina upp i ca. 3 timmar i rumstemperatur (ca +22°C). Får inte frysas ner igen efter upptining. Upptinad produkt håller i kylskåp (+4°C) ca. 3 dagar. |
Alin varastointilämpötila | -24 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |