Frödinge kolatårta 565g
7310890602585
Orkla Suomi Finland Oy Ab
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
KERMA, kinuskikastike 19 % (vesi, sokeri, glukoosisiirappi, MAITOTIIVISTE, VOI, tapiokatärkkelys, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), sakeuttamisaine (pektiini)), vesi, KANANMUNA, sokeri, VEHNÄJAUHO, perunatärkkelys, nostatusaine (dinatriumdifosfaatti, natriumkarbonaatti), glukoosisiirappi, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), stabilointiaineet (algiinihappo, johanneksenleipäpuujauhe), MAITOPROTEIINI. Saattaa sisältää pieniä määriä PÄHKINÖITÄ tai MANTELIA.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Ruotsi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  Muna  Maito  |
| Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
| Saattaa sisältää allergeenin |
Pähkinät 
Mantelit  |
| Energiasisältö (kJ) | 1100  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 260  kcal |
| Rasvaa | 13  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 8.5  g |
| Hiilihydraattia | 32  g |
| Proteiinia | 3.5  g |
| Suolaa | 0.4  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E400 Algiinihappo 
E410 Johanneksenleipäpuujauhe  E440 Pectins  E450 Dinatriumdifosfaatti  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E500 Natriumkarbonaatti  |
| Viimeinen valmistuspaikka | Ruotsi |
| Brändinimi | Frödinge |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Laatikko |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 475602580 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
| Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pinottava |
| Annosten määrä pakkauksessa | 8 |
| Valmistusohjeet | Poista kakku kartonkipakkauksesta. Sulata kakku muovikupu päällä huoneenlämmössä noin 3 h tai jääkaapissa noin 5 h. Tarjoa kahvin kanssa tai jälkiruoaksi. 6-8 annosta. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Upptining: Tag kakan ur emballaget. Tina upp kakan med plastkupolen på ca. 3 h i rumstemperatur eller ca. 5 h i kylskåp. Servera med kaffe eller som dessert. 6-8 portioner. Bör ej återfrysas efter upptining. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään -18°C tai kylmemmässä. Ei saa pakastaa uudelleen sulattamisen jälkeen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras i -18°C eller kallare. Bör inte frysas efter upptining. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Keep frozen, -18°C or colder. Do not freeze after thawing. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
| Ruokavaliotieto | Kasvisruokavalio |





