Frödinge lactose free mud cake chocolate cake 400g
7310890203607
Orkla Suomi Finland Oy Ab
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
8
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Sokeri, KANANMUNA, VEHNÄJAUHO, rapsiöljy, vähärasvainen kaakaojauhe, vesi, rypälesokeri, suola, VEHNÄTÄRKKELYS, perunatärkkelys, vanilliiniaromi, luontainen vanilja-aromi. Saattaa sisältää pieniä määriä MAITOA, PÄHKINÖITÄ ja MANTELIA.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Ruotsi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  Muna  |
| Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
| Saattaa sisältää allergeenin |
Maito 
Pähkinät  Mantelit  |
| Ei sisällä | Laktoosi  |
| Energiasisältö (kJ) | 1555  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 370  kcal |
| Rasvaa | 14  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2  g |
| Hiilihydraattia | 56  g |
| Proteiinia | 4.7  g |
| Suolaa | 0.4  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
| Viimeinen valmistuspaikka | Ruotsi |
| Brändinimi | Frödinge |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Laatikko |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 475203600 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
| Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pinottava |
| Annosten määrä pakkauksessa | 6 |
| Valmistusohjeet | Poista kakku pakkauksesta. Sulata huoneenlämmössä 30 min tai jääkaapissa noin 1 h. Voidaan myös sulattaa mikrossa sulatusteholla noin 40 sek. Tarjoa kahvin kanssa tai jälkiruoaksi. Vinkki: Voit myös leikata kuumaan veteen kastetulla veitsellä jäisestä kakusta yksittäisen palan. Sulata kakkupalaa noin 15 min ja nauti. 6-8 annosta. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Upptining: Tag kakan ur emballaget. Tina upp kakan 30 min i rumstemperatur eller ca. 1 h i kylskåp. Kan också tinas upp i mikrovågsugn på upptiningsläge i ca. 40 sek. Servera med kaffe eller som dessert. Tips: Du kan även skära upp bara en bit i taget medan kakan är fryst. Använd en vass kniv, som doppats i varmt vatten och låt kakbiten tina ca. 15 min. 6-8 portioner. Bör ej återfrysas efter upptining. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään -18°C tai kylmemmässä. Ei saa pakastaa uudelleen sulattamisen jälkeen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras i -18°C eller kallare. Bör inte frysas efter upptining. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Keep frozen, -18°C or colder. Do not freeze after thawing. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
| Ruokavaliotieto | Kasvisruokavalio |





