IsoMitta kuningatarvaahto 2x500g laktoositon
7322551070299
GB Foods Suomi Oy
Sales unit:
ST
Sales amount:
1
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Ingredients
Sokeri, glukoosisiirappi, palmuydinrasva (kokonaan kovetettu), marjat (7,2 %) (vadelma, mustikka), liivate, emulgointiaineet (E 471, E 472a), MAITOPROTEIINI, happo (sitruunahappo), stabilointiaine (E 340), aromi, suola.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Belgia  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
Marja- tai hedelmäpitoisuus | Ainesosan määrä prosenteissa : 7.2  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Maito  |
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Sisältää |
Liivatetta, siasta 
Keinotekoisia aromeita  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 1900  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 460  kcal |
Rasvaa | 16  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 15  g |
Hiilihydraattia | 70  g |
Ravintokuitua | 2  g |
Proteiinia | 7  g |
Suolaa | 0.2  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E340 Kaliumfosfaatti 
E472a Rasvahappojen mono- ja diglyseridien etikkahappoesterit  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E330 Sitruunahappo  |
Brändinimi | IsoMitta |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 7029 |
Valmistustapa | Palauttaminen |
Käsittelyohjeet |
Säilytettävä kuivassa
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Sekoita ainekset kylmään laktoosittomaan maitoon (alle +6°C) ja vaahdota voimakkaasti n. 10 min, kunnes vaahto on sopivan kuohkeaa. Kaada vaahto kulhoon ja anna olla kylmässä n. 30 min - vuorokausi, jotta vaahto ehtii hyytyä ja maku tasaantua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Blanda ingredienserna i kall (under +6°C) laktosfri mjölk och vispa kraftigt ca 10 min tills blandningen blir luftig. Häll fromagen i serveringsskål och låt stå kallt ca 30 min - 1 dygn så att fromagen hinner stelna och smaken utjämnas. |
Alin varastointilämpötila | 10 °C |
Ylin varastointilämpötila | 25 °C |