IsoMitta mokkamousse-ainekset 2x500g
7322551070206
GB Foods Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Vinkki: Laita mousse rengasvuokaan, jäädytä ja tarjoa jäädykkeenä. Katso reseptit ja käyttövinkit www.isomitta.fi Valmiin moussen määrä voi vaihdella riippuen käytetyistä vaahdotusvälineistä.
Ainesosat
Sokeri, glukoosisiirappi, palmuydinrasva (täysin kovettunut), emulgointiaineet (E471, E472a), liivate, MAITOPROTEIINI, vähärasvainen kaakao, kylmäkuivattu kahvi [2,1%], stabilointiaine (E340), väriaine (beetakaroteeni), maltodekstriini, modifioitu maissitärkkelys, suola.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Belgia  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
Kylmäkuivattu kahvi | Ainesosan määrä prosenteissa : 2.1  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Maito  |
Ei sisällä allergeenia |
Vehnä 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Energiasisältö (kJ) | 1947  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 463  kcal |
Rasvaa | 16  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 15  g |
Hiilihydraattia | 73  g |
Ravintokuitua | 0.7  g |
Proteiinia | 6.4  g |
Suolaa | 0.15  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E340 Kaliumfosfaatti 
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E472a Rasvahappojen mono- ja diglyseridien etikkahappoesterit  |
Brändinimi | IsoMitta |
Pakkaustyyppi | Bag in Box (BIB) |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 538744 |
Valmistustapa | Sekoittaminen |
Käsittelyohjeet |
Säilytettävä kuivassa
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Sekoita ainekset kylmään (alle +6 °C) laktoosittomaan maitojuomaan ja vaahdota voimakkaasti noin 10 min. kunnes seos on ilmavaa. Kaada mousse tarjoilukulhoon tai pursota jälkiruokamaljoihin. Anna moussen seistä kylmässä n. 20 min, jotta mousse ehtii jäähtyä ja maku ehtii tasaantua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Blanda ingredienserna i kall (under +6 °C) laktosfri mjölk och vispa kraftigt ca 10 min tills blandningen blir luftig. Häll moussen i en serveringsskål eller spritsa den i efterrättsskålar. Låt moussen stå kallt ca 20 min så att moussen kyls ner och smaken hinner utjämnas. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Kuivassa, huoneenlämmössä |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | I torrt, rumstemperatur |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | In dry, room temperature |
Alin varastointilämpötila | 10 °C |
Ylin varastointilämpötila | 25 °C |