IsoMitta sitruunamousse-ainekset 2x500g
7322551070121
GB Foods Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Vinkki: Laita mousse rengasvuokaan, jäädytä ja tarjoa jäädykkeenä. Katso reseptit ja käyttövinkit www.isomitta.fi Valmiin moussen määrä voi vaihdella riippuen käytetyistä vaahdotusvälineistä.
Ainesosat
Sokeri, glukoosisiirappi, palmuydinrasva (täysin kovettunut), liivate, emulgointaine (E471, E472a), MAITOPROTEIINI, appelsiinijauhe, happo (sitruunahappo), sitruunamehujauhe (1,4%), stabilointaine (E340), aromi, väriaine (riboflaviini).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Belgia  |
Ainesosien alkuperät
Sitruunamehujauhe | Ainesosan määrä prosenteissa : 1.4  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Maito 
Gelatiini  Appelsiini  |
Energiasisältö (kJ) | 2000  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 476  kcal |
Rasvaa | 19  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 19  g |
Hiilihydraattia | 69  g |
Ravintokuitua | 0.1  g |
Proteiinia | 7.2  g |
Suolaa | 0.08  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit 
E472a Rasvahappojen mono- ja diglyseridien etikkahappoesterit  E340 Kaliumfosfaatti  |
Brändinimi | IsoMitta |
Pakkaustyyppi | Bag in Box (BIB) |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 538739 |
Valmistustapa | Sekoittaminen |
Käsittelyohjeet |
Säilytettävä kuivassa
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Sekoita ainekset kylmään (alle +6 °C) laktoosittomaan maitojuomaan ja vaahdota voimakkaasti noin 10 min. kunnes seos on ilmavaa. Kaada mousse tarjoilukulhoon tai pursota jälkiruokamaljoihin. Anna moussen seistä kylmässä n. 20 min, jotta mousse ehtii jäähtyä ja maku ehtii tasaantua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Blanda ingredienserna i kall (under +6 °C) laktosfri mjölk och vispa kraftigt ca 10 min tills blandningen blir luftig. Häll moussen i en serveringsskål eller spritsa den i efterrättsskålar. Låt moussen stå kallt ca 20 min så att moussen kyls ner och smaken hinner utjämnas. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Kuivassa, huoneen lämppöisessä lämpötilassa |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | I torrt, rumstemperatur |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | In dry, room temperature |
Alin varastointilämpötila | 10 °C |
Ylin varastointilämpötila | 25 °C |