IsoMitta suklaamousse-ainekset 2x950g laktoositon
7322551070879
GB Foods Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Vinkki: Laita mousse rengasvuokaan, jäädytä ja tarjoa jäädykkeenä. Katso reseptit ja käyttövinkit www.isomitta.fi Valmiin moussen määrä voi vaihdella riippuen käytetyistä vaahdotusvälineistä.
Ainesosat
Sokeri, vähärasvainen kaakaojauhe (18 %), tumma suklaa (14 %) (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, dekstroosi, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini)), glukoosisiirappi, palmuydinrasva (kokonaan kovetettu), emulgointiaineet (E 471, E 472a), liivate, muunnettu maissitärkkelys, MAITOPROTEIINI, stabilointiaineet (E 340, E 466).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Belgia  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
Kaakaopitoisuus | Ainesosan määrä prosenteissa : 18  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Kaakao 
Maissi  Maito  |
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Sisältää | Liivatetta, siasta  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 1950  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 460  kcal |
Rasvaa | 20  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 16  g |
Hiilihydraattia | 58  g |
Ravintokuitua | 6  g |
Proteiinia | 9  g |
Suolaa | 0.5  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.1  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit 
E472a Rasvahappojen mono- ja diglyseridien etikkahappoesterit  E322 Lesitiinit  E340 Kaliumfosfaatti  E466 Karboksimetyyliselluloosa (CMC), natriumkarboksimetyyliselluloosa  |
Brändinimi | IsoMitta |
Pakkaustyyppi | Kartonki |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 531861 |
Valmistustapa | Palauttaminen |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Säilytettävä kuivassa |
Valmistusohjeet | Sekoita ainekset kylmään (alle +6 °C) laktoosittomaan maitoon ja vaahdota, kunnes seos on ilmavaa. Kaada mousse tarjoilukulhoon tai pursota jälkiruokamaljoihin. Anna olla kylmässä n. 30 min. – vuorokausi, jotta liivate ehtii hyytyä ja maku tasaantua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Blanda ingredienserna i kall (under +6 °C) laktosfri mjölk och vispa kraftigt ca 10 min. tills blandningen blir luftig. Häll moussen i serveringsskål eller spritsa den i efterrättsskålar. Låt stå kallt ca 30 min. – 1 dygn, så att gelatinet hinner stelna och smaken utjämnas. |
Alin varastointilämpötila | 10 °C |
Ylin varastointilämpötila | 25 °C |