Mondo Fresco mango-passionmousse 2x1kg vegaaninen, pursotettava, pakaste
5411580509268
Mondo Fresco Oy
Sales unit:
ST
Sales amount:
1
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Ingredients
Ainesosat: vesi, täysin hydrogenoitu kookosrasva, mangopyree 15 %, passionhedelmäpyree 13 %, sokeri, palmuöljy, palmunydinöljy, glukoosisiirappi, muunnettu tärkkelys, stabilointiaineet (natriumfosfaatti, gellaanikumi), emulgointiaineet (SOIJAlesitiini, E435, E472b, E471), suola, luontaiset aromit, elintarvikeväri (karotenoidi), hydrolisoitu herneproteiini ja/tai riisiproteiini, sakeuttamisaine (ksantaanikumi).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Belgia  |
Ainesosien alkuperät
Mangopyree | Ainesosan määrä prosenteissa : 15  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Soijapavut  |
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Energiasisältö (kJ) | 1296  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 313  kcal |
Rasvaa | 26.6  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 8  g |
Hiilihydraattia | 17.7  g |
Ravintokuitua | 0.5  g |
Proteiinia | 0.55  g |
Suolaa | 0.11  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E322 Lesitiinit 
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E339 Mononatriumfosfaatti  E418 Gellaanikumi  E435 Polyoksietyleenisorbitaanimonostearaatti (polysorbaatti 60)  E472b Rasvahappojen mono- ja diglyseridien maitohappoesterit  E160a Karotenoidit  E415 Ksantaanikumi  |
Viimeinen valmistuspaikka | Belgia |
Brändinimi | Mondo Fresco |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 9268 |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Käsittelyohjeet |
Käsiteltävä varoen
Pakaste Elintarvike |
Valmistusohjeet | Valmistus: Sulatus jääkaapissa max +7 °C, sulata moussea vähintään. 24 tuntia. Sulatuksen ja pussin avaamisen jälkeen mousse tulisi säilyttää jääkaapissa (max +4 °C). Säilyy 5 vrk +4°C. Sulatuksen jälkeen ei saa pakastaa uudelleen |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagning: Upptining i kylskåp max +7 °C. Låt moussen tina i minst 24 timmar. En upptinad och öppnad moussepåse ska förvaras i kylskåp (max +4 °C). Håller sig vid +4 °C i 5 dagar. Tinad produkt får ej frysas om! |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |