Mondo Fresco mustaherukkamousse 2x1kg vegaaninen, pursotettava, pakaste
5411580509251
Mondo Fresco Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Monikäyttöisestä vegaanisesta moussesta pursotat helposti herkullisia jälkiruoka-annoksia tai viimeistelet kätevästi vaikkapa leivoksia tai kakkuja.
Ainesosat
Ainesosat: mustaherukkapyree 32 %, vesi, täysin hydrogenoitu kookosrasva, sokeri, palmuöljy, palmunydinöljy, glukoosisiirappi, muunnettu tärkkelys, stabilointiaineet ( natriumfosfaatti, gellaanikumi), emulgointiaineet (SOIJAlesitiini, E435, E472b, E471), suola, luontaiset aromit, elintarvikeväri (karotenoidi), hydrolisoitu herneproteiini ja/tai riisiproteiini, sakeuttamisaine (ksantaanikumi), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Belgia  |
Ainesosien alkuperät
Mustaherukka | Ainesosan määrä prosenteissa : 32  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Soijapavut  |
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Energiasisältö (kJ) | 1221  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 295  kcal |
Rasvaa | 24.7  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 7.4  g |
Hiilihydraattia | 16.4  g |
Ravintokuitua | 2.2  g |
Proteiinia | 0.6  g |
Suolaa | 0.11  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E322 Lesitiinit 
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E202 Kaliumsorbaatti  E339 Mononatriumfosfaatti  E418 Gellaanikumi  E435 Polyoksietyleenisorbitaanimonostearaatti (polysorbaatti 60)  E472b Rasvahappojen mono- ja diglyseridien maitohappoesterit  E160a Karotenoidit  E415 Ksantaanikumi  |
Viimeinen valmistuspaikka | Belgia |
Brändinimi | Mondo Fresco |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 9251 |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Käsittelyohjeet |
Käsiteltävä varoen
Pakaste Elintarvike |
Valmistusohjeet | Valmistus: Sulatus jääkaapissa max +7 °C, sulata moussea vähintään 24 tuntia. Sulatuksen ja pussin avaamisen jälkeen mousse tulisi säilyttää jääkaapissa (max +4 °C). Säilyy 7 vrk +4°C. Sulatuksen jälkeen ei saa pakastaa uudelleen |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagning: Upptining i kylskåp max +7 °C. Låt moussen tina i minst 24 timmar. En upptinad och öppnad moussepåse ska förvaras i kylskåp (max +4 °C). Håller sig vid +4 °C i 7 dagar. Tinad produkt får ej frysas om! |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys -18 °C, Sulatuksen jälkeen ei saa pakastaa uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring -18°C, Tinad produkt får ej frysas om. |
Alin varastointilämpötila | -24 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |