Mondo Fresco tummasuklaamousse 2x1kg vegaaninen, pursotettava, pakaste
5411580513142
Mondo Fresco Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Monikäyttöisestä vegaanisesta tumma suklaamoussesta pursotat helposti suklaisia jälkiruoka-annoksia tai viimeistelet kätevästi vaikkapa leivoksia tai kakkuja. Ihanan täyteläinen maku.
Ainesosat
Ainesosat: vesi, tumma couverture suklaa (26,9 %) (kaakaomassa, sokeri, kaakaojauhe, luontainen vanilja-aromi, emulgointiaine: auringonkukkalesitiini, SOIJAlesitiini)), sokeri, hydrogenoitu kookosöljy, SOIJAhiutaleet, kuivattu glukoosisiirappi, hydrolisoitu riisiproteiini (SULFIITIT), emulgointiaineet (aurigonkukkalesitiini, rasvahappojen mono- ja diglyseridit), suola, sakeuttamisaine (karrageeni), stabilointiaine (ksantaanikumi), dekstroosi.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Belgia  |
Ainesosien alkuperät
Couverture suklaa | Ainesosan määrä prosenteissa : 26.9  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Soijapavut 
Rikkidioksidi ja sulfiitit  |
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Lupiini  Nilviäiset  |
Energiasisältö (kJ) | 1335  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 319  kcal |
Rasvaa | 21.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 17.2  g |
Hiilihydraattia | 26.3  g |
Ravintokuitua | 3.8  g |
Proteiinia | 3.1  g |
Suolaa | 0.10  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E322 Lesitiinit 
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E407 Karrageeni  E415 Ksantaanikumi  |
Viimeinen valmistuspaikka | Belgia |
Brändinimi | Mondo Fresco |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 3142 |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Käsittelyohjeet |
Käsiteltävä varoen
Pakaste Elintarvike |
Valmistusohjeet | Valmistus: Sulatus jääkaapissa max +7 °C, sulata moussea vähintään 24 tuntia. Sulatuksen ja pussin avaamisen jälkeen mousse tulisi säilyttää jääkaapissa (max +4 °C). Säilyy max 5 vrk +4°C. Sulatuksen jälkeen ei saa pakastaa uudelleen |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagning: Upptining i kylskåp max +7 °C. Låt moussen tina på minst 24 timmar. En upptinad och öppnad moussepåse ska förvaras i kylskåp (max +4 °C). Håller sig vid +4 °C i max 5 dagar. Tinad produkt får ej frysas om! |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys -18 °C, Sulatuksen jälkeen ei saa pakastaa uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring -18°C, Tinad produkt får ej frysas om. |
Alin varastointilämpötila | -24 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |