Mondo Fresco vadelma macarons 70x20g kypsä, pakaste
5407005642924
Mondo Fresco Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Herkullinen vadelman makuinen macarons-leivos. Erinomainen pieneksi makeaksi tarjottavaksi erilaisiin tilanteisiin.
Ainesosat
Sokeri, valkoinen suklaa (kaakaovoi, sokeri, täysMAITOjauhe, inuliini, emulgointiaine [SOIJAlesitiini],luontainen vanilja-aromi), MANTELI 16,5 %, vadelma 13,7 %, KANANMUNAn valkuainen, glukoosisiirappi, kasviöljy (kookos, auringonkukka), kaakaovoi, KANANMUNAn valkuaisjauhe, tärkkelys, luontainen vadelma aromi 0,13 %, emulgointiaine [glyseroli, rasvahappojen mono- ja diglyseridit, SOIJAlesitiini], sakeuttamisaine [karrageeni, ksantaanikumi, guarkumi] hapettumisenestoaine [sitruunahappo], väri [karmiinit]. Saattaa sisältää jäämiä muista pähkinöistä.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Belgia  |
Ainesosien alkuperät
Manteli | Ainesosan määrä prosenteissa : 16.5  |
Vadelma | Ainesosan määrä prosenteissa : 13.7  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Maito  Soijapavut  Mantelit  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Hasselpähkinä 
Pähkinät  Pistaasipähkinä  Pekaanipähkinä  |
Ei sisällä | Gluteeni  |
Vähän | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1786  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 427  kcal |
Rasvaa | 21  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 7.3  g |
Hiilihydraattia | 51  g |
Ravintokuitua | 4.3  g |
Proteiinia | 7.4  g |
Suolaa | 0.14  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E322 Lesitiinit 
E422 Glyseroli  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E407 Karrageeni  E415 Ksantaanikumi  E412 Guarkumi  E330 Sitruunahappo  E120 Karmiinit, kokkiniili,karmiinihappo  |
Viimeinen valmistuspaikka | Belgia |
Brändinimi | Mondo Fresco |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 1065 |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Sulatus huoneen lämmössä (+/- 20°C) noin tunti suljetussa pakkauksessa. Sulatuksen jälkeen valmis käytettäväksi. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Upptining i rumstemperatur (+/- 20°C) en timme. Efter upptining färdig att äta. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys -18 °C:ssa tai kylmempi. Sulatuksen jälkeen tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Säilyy sulatuksen jälkeen jääkaapissa max 10 vrk (+ 2-7 °C:ssa.) |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring -18 °C eller kallare. Tinad produkt får ej frysas om. Håller sig efter upptining max i 10 dygn i kylskåpet (+ 2-7 °C). |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store - 18 °C or colder. Never refreeze a thawed product. Store maximum 10 days in the fridge (between 2 and 7°C) after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -22 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |