Myllyn Paras Gluteeniton Runeberginlevykakku 1x2kg pakaste
6417700069185
Oy Lantmännen Unibake Ab
Uutuus
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Myllyn Paras Gluteeniton Runebergin levykakku on näyttävä valinta alkuvuoden kausitarjoiluihin. Tattarijauhoista leivottu herkku sopii gluteenittomaan ruokavalioon, minkä lisäksi leivonnassa on käytetty laktoositonta voita.
Ainesosat
Sokeri, vesi, sokerikuorrute [sokeri, vesi, glukoosisiirappi, emulgointiaine (E471), sakeuttamisaineet (E406, E410)], laktoositon VOI, perunajauho, vadelmahillo [sokeri, vadelma, vesi, muunnetettu perunatärkkelys, sakeuttamisaine (E440), happamuudensäätöaine (E330), säilöntäaine (E202)], riisijauho, tumma täysjyväriisijauho, appelsiinimarmeladi [sokeri, vesi, appelsiinitäysmehu, appelsiininkuori, sakeuttamisaine (E440), happamuudensäätöaine (E330), säilöntäaine (E202), väri (E160a)], KANANMUNA, MANTELIROUHE, tattarijauho, maissijauho, nostatusaine (E503), maissisuurimo, psyllium, suola, karamellisoitu sokeri, kardemumma, aromit (karvastamanteli, arrakki). Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, selleriä, sinappia, hasselpähkinää.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Muna 
Maito  Mantelit  Pähkinät  |
| Saattaa sisältää allergeenin |
Soijapavut 
Hasselpähkinä  Sinappi  Selleri  |
| Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
| Energiasisältö (kJ) | 1423  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 340  kcal |
| Rasvaa | 12  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 6.2  g |
| Hiilihydraattia | 55  g |
| Hiilihydraattia, josta sokereita | 34  g |
| Ravintokuitua | 1.4  g |
| Proteiinia | 2.1  g |
| Suolaa | 0.1  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E160a Karotenoidit 
E202 Kaliumsorbaatti  E211 Natriumbentsoaatti  E330 Sitruunahappo  E406 Agar  E410 Johanneksenleipäpuujauhe  E440 Pectins  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E503(ii) Ammoniumvetykarbonaatti  |
| Brändinimi | Myllyn Paras |
| Pakkausmerkintä |
Avainlippu
Gluteeniton elintarvike (yliviivattu tähkä) |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 6918 |
| Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina 1–2 h i rumstemperatur eller över natten i kyl. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä (+6 °C tai alle) ja suositellaan kulutettavan 3 vrk kuluessa. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Djupfryst. Förvaras vid -18 °C eller kallare. Får inte frysas efter upptining. Upptinade produkter ska förvaras i kall temperature (+6 °C eller kallare) och rekommenderas att konsumeras inom 3 dagar. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Frozen. Storage at -18°C or colder. Do not refreeze after defrosting. Thawed products to be stored at cool temperature (+6 °C or colder) and recommended to be consumed within 3 days. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
| Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 3 pv |





