Myllyn Paras mansikka-raparperilevypiirakka 14palaa/1,25kg kypsä, pakaste
6417700169113
Oy Lantmännen Unibake Ab
Sales unit
ST
Sales amount:
3
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Mehevä mansikka-raparperitäytteinen levypiirakka. Myyntierässä kolme levyä, jokainen levy on valmiiksi paloiteltu 21 palaan.
Ingredients
VEHNÄJAUHO, sokeri, kasviöljy (rapsi, kookos), mansikka 14 % (EU), raparperi 14 % (EU), vesi, glukoosisiirappi, VEHNÄTÄRKKELYS, KOKOMUNAJAUHE, KANANMUNANVALKUAISJAUHE, nostatusaineet (E450, E500), stabilointiaine (E466), suola, jauhonparanne (E300), emulgointiaine (E471), väri (E160a), aromi. Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia, maitoa.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
| Mansikka |
Ainesosan määrä prosenteissa : 14 
Kasvatuspaikka : EU  |
| Raparperi |
Ainesosan määrä prosenteissa : 14 
Kasvatuspaikka : EU  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Muna 
Vehnä  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
| Saattaa sisältää allergeenin |
Mantelit 
Maito  Pähkinät  |
| Ei sisällä | Laktoosi  |
| Energiasisältö (kJ) | 1478  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 353  kcal |
| Rasvaa | 19  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.3  g |
| Hiilihydraattia | 43  g |
| Ravintokuitua | 1.7  g |
| Proteiinia | 4.2  g |
| Suolaa | 0.6  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E160a Karotenoidit 
E450 Dinatriumdifosfaatti  E466 Karboksimetyyliselluloosa (CMC), natriumkarboksimetyyliselluloosa  E500 Natriumkarbonaatti  E300 Askorbiinihappo  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  |
| Brändinimi | Myllyn Paras |
| Pakkausmerkintä | Avainlippu |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 6911 |
| Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Sulata 2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina 2 h i rumstemperatur eller över natten i kyl. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä ja suositellaan kulutettavan 5 vrk kuluessa. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Djupfryst. Förvaras vid -18 °C eller kallare. Får inte frysas efter upptining. Upptinade produkter ska förvaras i kall temperatur och rekommenderas att konsumeras inom 5 dagar. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Frozen. Storage at -18°C or colder. Do not refreeze after defrosting. Thawed products to be stored at cool temperature and recommended to be consumed within 5 days. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
| Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 5 pv |





