Reuter & Stolt amerikkalainen juustokakku 1600g kypsä, pakaste
8591346311742
Oy Reuter & Stolt Products Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
FI: 42,97% TuoreJUUSTO (KERMA, suola, stabilointiaine E412, E410, maitohappovalmisteet), keksipohja (VEHNÄjauho, sokeri, rypsilöljy, vesi, nostatusaineet (E503, E500), emulgointiaine (SOIJAjauho E471), suola, oreganouute), sokeri, VOI, KANANMUNAN VALKUAINEN (KANANMUNAN VALKUAINEN (99,3%), happamuudensäätöaine (E270), sakeuttamisaine (E415), stabilointiaine (E520)), KANANMUNAN KELTUAINEN (KANANMUNAN KELTUAINEN (99,9%), happamuudensäätelyaine (E330)), fariinisokeri, kaneli, valkopippuri, kardemumma. Saattaa sisältää jäämiä PÄHKINÖISTÄ, MAAPÄHKINÖISTÄ ja SEESAMINSIEMENISTÄ.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Tekki  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Maito  Vehnä  Soijapavut  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Kala  Selleri  Sinappi  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Pähkinät 
Seesaminsiemenet  Maapähkinä  |
Energiasisältö (kJ) | 1547  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 370  kcal |
Rasvaa | 25.7  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 14.9  g |
Hiilihydraattia | 29  g |
Ravintokuitua | 0.3  g |
Proteiinia | 7.7  g |
Suolaa | 0.8  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E270 Maitohappo 
E330 Sitruunahappo  E410 Johanneksenleipäpuujauhe  E412 Guarkumi  E415 Ksantaanikumi  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E500 Natriumkarbonaatti  E503 Ammoniumkarbonaatti  E520 Alumiinisulfaatti  |
Brändinimi | Reuter & Stolt |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 20623 |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Käyttöohje: Ota kakku pois pakkauksesta ja sulata jäistä kakkua kylmiössä n. 24 tunnin ajan.Sulata tuote jääkaapissa/korkeintaan +8 asteessa 24h (ei saa sulattaa mikroaaltouunissa). Säilyvyys: Pakastettuna – 12 kk, sulatettuna 2 päivää. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagning: Ta tårtan ur förpackningen och låt den tina i kylrum ca 24 timmar. Får ej tinas i MIKRO. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys: Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18°C tai kylmempi) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring:Produkten förvaras i frystemperatur (-18°C eller kallare) fram till den dag som är angiven på förpackningen. Får inte frysas om efter upptining. |
Alin varastointilämpötila | -20 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 2 pv |