Reuter & Stolt porkkanakakku saksanpähkinöillä 14palaa/2,5kg kypsä, pakaste
8591346320461
Oy Reuter & Stolt Products Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Korkea porkkanakakku, jonka välissä ja päällä on saksanpähkinöitä sekä tuorejuustoa. Kakku on leikattu valmiiksi 14 palaan, joten on kätevää ja helppoa laittaa tarjolle kokonaisena tai paloina.
Ainesosat
Termisoitu juusto (KERMA, suola, stabilointiaineet (E412, E410), maitohapot), 15 % porkkana, VEHNÄJAUHO, ruokosokeri, rypsiöljy, kokonaiset munat (MUNA), 6,37 % SANKANPÄHKINÄT, VOI, sokeri, inverttisokeri hunaja (sokeri, vesi, hunaja (5 %), happamuudensäätelyaine (E330, E500ii)), nostatusaine (E450, E500), VEHNÄjauho, auringonkukkaöljy), leivinjauhe (E500), kaneli, suola. Saattaa sisältää jäämiä MAAPÄHKINÖISTÄ ja SEESAMINSIEMENISTÄ.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Tekki  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Maito  Vehnä  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Laktoosi  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Pähkinät 
Seesaminsiemenet  Maapähkinä  |
Ei sisällä | Palmuöljy  |
Energiasisältö (kJ) | 1524  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 364  kcal |
Rasvaa | 25  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 9.3  g |
Hiilihydraattia | 29.8  g |
Ravintokuitua | 1.3  g |
Proteiinia | 5.1  g |
Suolaa | 0.8  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E270 Maitohappo 
E330 Sitruunahappo  E410 Johanneksenleipäpuujauhe  E412 Guarkumi  E415 Ksantaanikumi  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E500 Natriumkarbonaatti  E503 Ammoniumkarbonaatti  E520 Alumiinisulfaatti  |
Brändinimi | Reuter & Stolt |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 21912 |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Käyttöohje: Ota kakku pois pakkauksesta ja sulata jäistä kakkua kylmiössä n. 24 tunnin ajan.Sulata tuote jääkaapissa/korkeintaan +8 asteessa 24h (ei saa sulattaa mikroaaltouunissa). Säilyvyys: Pakastettuna – 12 kk, sulatettuna 2 päivää. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagning: Ta tårtan ur förpackningen och låt den tina i kylrum ca 24 timmar. Får ej tinas i MIKRO. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys: Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18°C tai kylmempi) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring:Produkten förvaras i frystemperatur (-18°C eller kallare) fram till den dag som är angiven på förpackningen. Får inte frysas om efter upptining. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage: the product can be stored at a frozen temperature (-18 °C or colder) until the date marked on the package. Thawed product must not be refrozen |
Alin varastointilämpötila | -20 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 2 pv |