RF omena-kanelipiirakka 14 palaa a160g/2,25kg gluteeniton, vegaaninen, pakaste
4004311196991
Rollfoods Oy Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Gluteeniton ja vegaaninen omenapiirakka. Murotaikinapohjan päällä on täytteenä runsaasti omenanpaloja sekä mausteena kanelia. Kakun pinnalla on mantelilastuja. Kakku on valmiiksi leikattu 14 palaan.
Ainesosat
Omena (68 %), sokeri, maissitärkkelys, kasvirasva (palmu), muunneltu tärkkelys, kasviöljy (rypsi), glukoosi-fruktoosisiirappi, esihyytelöity riisijauho, sakeuttamisaineet (E410, E415, E412), MANTELI, nostatusaineet (E450, E500), happamuudensäätöaine (E330), suola, karamellisoitu sokeri, luonnolliset aromit, emulgointiaine (E471), mausteet (kaneli), hyytelöimisaine (E440), happamuudensäätöaine (E332, E327). Saattaa sisältää jäämiä PÄHKINÖISTÄ, MAAPÄHKINÄSTÄ, SOIJASTA, MAIDOSTA JA KANANMUNISTA.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Saksa  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Pähkinät 
Mantelit  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Maapähkinä 
Soijapavut  Maito  Muna  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Munia  Maito  |
Energiasisältö (kJ) | 663  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 158  kcal |
Rasvaa | 4.8  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.1  g |
Hiilihydraattia | 27.1  g |
Ravintokuitua | 2  g |
Proteiinia | 0.5  g |
Suolaa | 0.28  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E410 Johanneksenleipäpuujauhe 
E415 Ksantaanikumi  E412 Guarkumi  E450 Dinatriumdifosfaatti  E500 Natriumkarbonaatti  E330 Sitruunahappo  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E440 Pectins  E332 Kaliumsitraatti  E327 Kalsiumlaktaatti  |
Brändinimi | RF |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 8109699 |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Valmistusohjeet | Sulata koko kakku jääkaapissa (6–7 °C) 14–16 tuntia, yksi pala n. 10 tuntia. Säilyvyys sulatuksen jälkeen viileässä 48 tuntia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina hela kakan i kylskåp (6–7 °C) i 14–16 timmar, en bit i ca 10 timmar. Hållbarhet efter upptining i kyl 48 timmar. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Pakaste tuote, säilytys -18°C tai kylmemmässä. Sulanut kakku säilytetään jääkaapissa (6-7°C ), käyttö 48h aikana. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras i -18°C eller kallare. Förvara tinad produkt i kyl (6-7°C ), konsumera inom 48 timmar. Upptinad produkt får inte frysas igen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Frozen product, store at -18°C or colder. Store the melted cake in the refrigerator (6-7°C), use within 48 hours. Thawed product must not be refrozen. |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |