RF suklaaleivos 1,3kg 12kpl gluteeniton Laktoositon
4004311187463
Rollfoods Oy Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Gluteeniton ja laktoositon suklaaleivos. Gluteenittomien tummien kakkupohjakerrosten välissä on herkullinen laktoositon suklaamousse, moussea kakussa yhteensä 56 %. Päällimmäisenä kevyesti aaltoileva suklaamousse. Leivoslevy on valmiiksi paloiteltu 12 x 108 g.
Ainesosat
Vaahdotettu laktoositon KERMA 42% (kerma, laktaasi), sokeri, KANANMUNA, vesi, rapsiöljy,maissitärkkelys, vähärasvainen kaakao 4 %, riisijauho, rypälesokeri, liivate (nauta), nostatusaineet (E450, E341, E500), muunneltu maissitärkkelys, emulgointiaine E471, suola, aromit. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinöitä, maapähkinöitä tai soijaa.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa |
Saksa 
Saksa  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia |
Ei sisällä 
Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Muna  Maito  Maito  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Soijapavut 
Soijapavut  Maapähkinä  Maapähkinä  Pähkinät  Pähkinät  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 1351  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 325  kcal |
Rasvaa | 23.2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 10  g |
Hiilihydraattia | 24.5  g |
Ravintokuitua | 1.6  g |
Proteiinia |
3.7 
g 3.7  g |
Suolaa |
0.475 
g 0.475  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia |
0 
g 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E341 Kalsiumfosfaatti 
E450 Dinatriumdifosfaatti  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E500 Natriumkarbonaatti  |
Brändinimi | RF |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi |
Rasia
Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero |
8108746
8108746 |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Annosten määrä pakkauksessa | 12 |
Valmistusohjeet | Sulata mieluiten jääkaapissa, koko levy n. 20h, yksittäiset leivokset n. 4 h.Muista peittää leivokset ja sulkea avattu pakkaus huolellisesti välttääksesi kosketuksen gluteenia sisältäviin tuotteisiin/pintoihin. Säilyvyys sulatusvuorokausi + 2 vrk. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina i kylskåp, hela kakan ca 20 timmar, individuella bakverk ca 4 timmar. Kom ihåg att täcka kakorna och stäng det öppna förpackningen försiktigt för att undvika kontakt med gluteninnehållande produkter / ytor. |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 2 pv |
Ruokavaliotieto | Erityisruokavaliovalmiste |