Feelia silakka-kaurapyörykkä 4kg
6438516012851
Feelia Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kypsä silakka-kaurapyörykkä. Laktoositon, gluteeniton, pakaste.
Ainesosat
SILAKKA 55 % (kalastusalue FAO27.3), gluteenitonKAURAHIUTALE 14 %, perunahiutale, vesi, kananmunamassa[pastöroitu KANANMUNAMASSA (Suomi), vesi, säilöntäaine(E202), happamuudensäätöaine (E330), suola], rypsiöljy, sokeri,jodioitu suola, sipulijauhe, tilli, mustapippuri, valkopippuri.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Tuotantomenetelmä | Merikalastus  |
Ainesosien alkuperät
Silakka |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Leikkausmaa : Viro  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Kaura  Kala  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 888  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 212  kcal |
Rasvaa | 9.9  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.2  g |
Hiilihydraattia | 20.5  g |
Ravintokuitua | 2.2  g |
Proteiinia | 9.1  g |
Suolaa | 0.9  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E202 Kaliumsorbaatti 
E330 Sitruunahappo  |
Pyyntialue | FAO 27.3 Skagerrak, Kattegat, Juutinrauma, Belttienmeri, Itämeri |
Brändinimi | Feelia |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | C1285 |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Kuumenna 150 °C uunissa 10–15 minuuttia, kunnes sisälämpötila on 75 °C |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Värm i ugnen i 150 °C i 10–15 minuter tills innertemperaturen är 75 °C. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 4 pv |