Findus MSC sprödbakad fisk med råg och havre 125g 7kg djupfryst
7035110300828
Findus Finland Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Rustiikkinen artesaanikalafile rapealla ruispaneroinnilla. Maukas ja taatusti herkullinen vaihtoehto vaativampaankin makuun!
Ainesosat
Alaskanseitifilee* (KALA) 55 % (Theragra chalcogramma), jauho (VEHNÄ, riisi), vesi, kasviöljy (rapsi, auringonkukka), RUISROUHE 2 %, RUISJAUHO 1,5 %, KAURAROUHE 1,5 %, VEHNÄMALLAS, VEHNÄTÄRKKELYS, suola, SINAPPIJAUHE, hiiva, OHRAMALLAS, kurkuma. *Pyydetty koilliselta tai luoteiselta Tyyneltämereltä.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Saksa  |
Pyyntitapa | Pyydysryhmä: Troolit  |
Tuotantomenetelmä | Merikalastus  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Kala 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Sinappi  Vehnä  Ohra  Kaura  Ruis  |
Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Maito  Äyriäiset  Maapähkinä  Soijapavut  Pähkinät  Selleri  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Energiasisältö (kJ) | 883  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 210  kcal |
Rasvaa | 8.4  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.7  g |
Hiilihydraattia | 21  g |
Ravintokuitua | 1.4  g |
Proteiinia | 12  g |
Suolaa | 0.93  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Saksa |
Brändinimi | Findus |
Pakkausmerkintä |
MSC-sertifikaatti (Marine Stewardship council)
Sydänmerkki |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 8842 |
Valmistustapa | Kypsennys lämmittämällä |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Valmistusohjeet | VALMISTUS JÄISENÄ KUUMENNETTAVA KIERTOILMAUUNI: Aseta kalat jäisenä uuninkestävälle vuoalle ja kuumenna 220°C:ssa n. 15 min. Varmista, että ruoka on kauttaaltaan kuumennettu (70°C) ennen tarjoilua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | TILLAGAS FRÅN DJUPFRYST MÅSTE VÄRMEBEHANDLAS KONVEKTIONSUGN: Lägg fisken på plåt med bakplåtspapper och tillaga i ugnen i 220°C i ca. 15 min, Kontrolllera att maten är genomvarm (70°C) före servering. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |