Jalostaja MSC marinoitu sinappisilli 220/110g
6409535050605
Oy Lunden Ab Jalostaja
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
8
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Jalostajan Marinoidun Sinappisillin sinappinen maku hurmaa niin vanhat kuin uudet sillin ystävät. Sinappisillin täyteläinen kastike on valmistettu aidosta ja alkuperäisestä Auran sinapista. Jalostajan silli on Suomessa valmistettua silliä – eli niin suomalaista kuin olla ja voi. Jalostajan sillit kalastetaan vastuullisesti Koillis-Atlantilta ja suolataan suomalaisia silliperinteitä noudattaen. Uudessakaupungissa Suomen Sillikonttorilla sillit fileoidaan, paloitellaan, maustetaan ja purkitetaan käsin. Suomessa valmistusta symboloi tuotteille myönnetty Avainlippumerkki, jonka löydät jokaisen pakkauksen kyljestä.
Ainesosat
Silli (50 %, Clupea harengus, FAO27 Koillis-Atlantti), sokeri, rypsiöljy, Auran SINAPPI (12 %,mm. sinapinsiemen, etikka, suola), vesi, säilöntäaineet (E211, E202), sakeuttamisaine (ksantaanikumi), väri (betakaroteeni), aromi.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Kala 
Sinappi  |
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Sisältää |
Säilöntäaine 
Väri lisäaineena  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 1218  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 292  kcal |
Rasvaa | 22  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.4  g |
Hiilihydraattia | 17  g |
Proteiinia | 8.3  g |
Suolaa | 3.3  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E415 Ksantaanikumi 
E211 Natriumbentsoaatti  E202 Kaliumsorbaatti  E160a Karotenoidit  |
Brändinimi | Jalostaja |
Pakkausmerkintä |
MSC-sertifikaatti (Marine Stewardship council)
Avainlippu |
Pakkaustyyppi | Purkki |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 505060 |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Käsittelyohjeet |
Käsiteltävä varoen
Särkyvä Elintarvike |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C. Säilyy avattuna n. 2 viikkoa. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras under +6 °C. Förvaras öppnad ca 2 veckor. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Do not store above +6°C. Once opened, can be stored for about 2 weeks. |
Alin varastointilämpötila | 0 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 14 pv |