Jalostaja MSC perinteinen sipulisilli 250/150g
6409535050513
Oy Lunden Ab Jalostaja
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
12
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Jalostajan Perinteinen Sipulisilli kuuluu suomalaiseen ruokapöytään. Jalostajan silli on Suomessa valmistettua silliä – eli niin suomalaista kuin olla ja voi. Jalostajan sillit kalastetaan vastuullisesti Koillis-Atlantilta ja suolataan suomalaisia silliperinteitä noudattaen. Uudessakaupungissa Suomen Sillikonttorilla sillit fileoidaan, paloitellaan, maustetaan ja purkitetaan käsin. Suomessa valmistusta symboloi tuotteille myönnetty Avainlippumerkki, jonka löydät jokaisen pakkauksen kyljestä.
Ainesosat
SILLI (60 %, Clupea Harengus, FAO 27 Koillis-Atlantti), sokeri, vesi, etikka, kuivattu sipuli (1,6 %), maustepippuri, mausteuutteet (mm. inkivääri, kaneli, neilikka, kardemumma, valkopippuri), väri (punajuuri), säilöntäaine (E211), sakeuttamisaine (ksantaanikumi), punapuu-uute. Voimakassuolainen.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Kala  |
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Sisältää | Säilöntäaine  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 990  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 240  kcal |
Rasvaa | 13  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.5  g |
Hiilihydraattia | 18  g |
Proteiinia | 12  g |
Suolaa | 7  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E162 Punajuuriväri, betalaiini, betaniini 
E211 Natriumbentsoaatti  E415 Ksantaanikumi  |
Brändinimi | Jalostaja |
Pakkausmerkintä |
MSC-sertifikaatti (Marine Stewardship council)
Avainlippu |
Pakkaustyyppi | Purkki |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 505051 |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Käsittelyohjeet |
Käsiteltävä varoen
Särkyvä Elintarvike |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras under +6 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | - |
Alin varastointilämpötila | 0 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |