Jalostaja MSC tomato herring 250/150g
6409535050506
Oy Lunden Ab Jalostaja
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
12
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Jalostajan Perinteinen Tomaattisilli saa mehevän makunsa maukkaasta tomaattikastikkeesta. Jalostajan silli on Suomessa valmistettua silliä – eli niin suomalaista kuin olla ja voi. Jalostajan sillit kalastetaan vastuullisesti Koillis-Atlantilta ja suolataan suomalaisia silliperinteitä noudattaen. Uudessakaupungissa Suomen Sillikonttorilla sillit fileoidaan, paloitellaan, maustetaan ja purkitetaan käsin. Suomessa valmistusta symboloi tuotteille myönnetty Avainlippumerkki, jonka löydät jokaisen pakkauksen kyljestä.
Ainesosat
SILLI (60 %, Clupea Harengus, FAO 27 Koillis-Atlantti), sokeri, vesi, tomaattipyre (6 %) etikka, punaviini, kuivattu sipuli, mausteuutteet (maustepippuri, valkopippuri, inkivääri, neilikka, valkosipuli, gin), väri (punajuuri)), säilöntäaine (E211). Voimakassuolainen.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin | Kala  |
| Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
| Sisältää | Säilöntäaine  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
| Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
| Energiasisältö (kJ) | 910  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 220  kcal |
| Rasvaa | 13  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.5  g |
| Hiilihydraattia | 13  g |
| Proteiinia | 12  g |
| Suolaa | 7  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E162 Punajuuriväri, betalaiini, betaniini 
E211 Natriumbentsoaatti  |
| Brändinimi | Jalostaja |
| Pakkausmerkintä |
MSC-sertifikaatti (Marine Stewardship council)
Avainlippu |
| Pakkaustyyppi | Purkki |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 505050 |
| Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
| Käsittelyohjeet |
Käsiteltävä varoen
Särkyvä Elintarvike |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras under +6 °C. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | - |
| Alin varastointilämpötila | 0 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 6 °C |





