Saarioinen kirjolohimureke 6kg viipaloitu, kypsä, pakaste
6412000047215
Saarioinen Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
KIRJOLOHI 52 % (Suomi), vesi, KANANMUNA, perunahiutale, laktoositon kuohuKERMA, maissitärkkelys, jodioitu suola, glukoosi, sipuli, sitruunatäysmehutiiviste, valkopippuri. Huom! Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Kala  Maito  |
Ei sisällä allergeenia |
Laktoosi 
Äyriäiset  Pähkinät  Maapähkinä  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Selleri  Sinappi  Ohra  Kamut-vilja  Kaura  Speltti  Lupiini  Ruis  Cashewpähkinä  Nilviäiset  Vehnä  |
Saattaa sisältää allergeenin | Soijapavut  |
Sisältää | Proteiini  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 760  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 180  kcal |
Rasvaa | 9.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.7  g |
Hiilihydraattia | 11  g |
Ravintokuitua | 0.6  g |
Proteiinia | 13  g |
Suolaa | 1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Saarioinen |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 4721 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Valmis |
Valmistusohjeet | Sulatettuna, uunivuoassa. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 150 °C n. 40 min. Sulatettuna, uunivuoassa peitettynä. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 160 °C n. 35 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tinade, i ugnsform. Kombiugn/kombifunktion 150 °C ca 40 min. Tinade, i ugnsform som täckt. Kombiugn/kombifunktion 160 °C ca 35 min. Temperaturen inne i produkten skall vara minst 70 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under -18 °C. Får inte frysas efter upptining. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |