Saarioinen MSC rukiinen silakkamurekepihvi n100x40g 4kg esikypsennetty, pakaste
6412000048885
Saarioinen Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Perinteisistä suomalaisista, tutuista raaka-aineista valmistettu silakkafileemurekepihvi. Paneerattu ruisjauhoilla ja esikypsennetty öljyssä.
Ainesosat
Suomalainen MSC SILAKKAfilee 79 % (FAO 27.3.d, Itämeri), RUISjauho, rypsiöljy, KANANMUNA, leivitysjauho (VEHNÄjauho, muunnettu maissitärkkelys), laktoositon VOI, jodioitu suola, valkopippuri. Silakkafilee saattaa sisältää ruotoja. Huom! Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa. MSC-C-59812.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
| Pyyntitapa | Pyydysryhmä: Troolit  |
| Tuotantomenetelmä | Merikalastus  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Muna 
Kala  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Maito  Ruis  Vehnä  |
| Ei sisällä allergeenia |
Lupiini 
Mantelit  Ohra  Parapähkinä  Cashewpähkinä  Selleri  Äyriäiset  Hasselpähkinä  Kamut-vilja  Nilviäiset  Sinappi  Kaura  Maapähkinä  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Speltti  Pähkinät  Saksanpähkinä  |
| Saattaa sisältää allergeenin | Soijapavut  |
| Ei sisällä | Laktoosi  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Lähde | Tyydyttymätön rasva (-pitoisuus)  |
| Energiasisältö (kJ) | 958  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 229  kcal |
| Rasvaa | 13  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.6  g |
| Hiilihydraattia | 11  g |
| Ravintokuitua | 2.2  g |
| Proteiinia | 16  g |
| Suolaa | 0.83  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero | E1414 Asetyloitu ditärkkelysfosfaatti  |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Saarioinen |
| Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki MSC-sertifikaatti (Marine Stewardship council) |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Laatikko |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 4888 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistusohjeet | Jäisinä pellille levitettynä. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 250 °C n. 13 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 75 °C:een. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Frysta utbredda på plåt. Kombiugn/kombifunktion 250 °C ca 13 min. Värdena beror på ugnen. Temperaturen inne i produkten skall vara minst 75 °C. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under -18 °C. Får inte frysas efter upptining. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |





