Saarioinen MSC rukiinen silakkamurekepihvi n100x40g 4kg esikypsennetty, pakaste
6412000048885
Saarioinen Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Perinteisistä suomalaisista, tutuista raaka-aineista valmistettu silakkafileemurekepihvi. Paneerattu ruisjauhoilla ja esikypsennetty öljyssä.
Ainesosat
Suomalainen MSC SILAKKAfilee 79 % (FAO 27.3.d, Itämeri), RUISjauho, rypsiöljy, KANANMUNA, leivitysjauho (VEHNÄjauho, muunnettu maissitärkkelys), laktoositon VOI, jodioitu suola, valkopippuri. Silakkafilee saattaa sisältää ruotoja. Huom! Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa. MSC-C-59812.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Pyyntitapa | Pyydysryhmä: Troolit  |
Tuotantomenetelmä | Merikalastus  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Kala  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Maito  Ruis  Vehnä  |
Ei sisällä allergeenia |
Lupiini 
Mantelit  Ohra  Parapähkinä  Cashewpähkinä  Selleri  Äyriäiset  Hasselpähkinä  Kamut-vilja  Laktoosi  Nilviäiset  Sinappi  Kaura  Maapähkinä  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Speltti  Pähkinät  Saksanpähkinä  |
Saattaa sisältää allergeenin | Soijapavut  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Lähde | Tyydyttymätön rasva (-pitoisuus)  |
Energiasisältö (kJ) | 958  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 229  kcal |
Rasvaa | 13  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.6  g |
Hiilihydraattia | 11  g |
Ravintokuitua | 2.2  g |
Proteiinia | 16  g |
Suolaa | 0.83  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E1414 Asetyloitu ditärkkelysfosfaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Saarioinen |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki MSC-sertifikaatti (Marine Stewardship council) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 4888 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Jäisinä pellille levitettynä. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 250 °C n. 13 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 75 °C:een. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Frysta utbredda på plåt. Kombiugn/kombifunktion 250 °C ca 13 min. Värdena beror på ugnen. Temperaturen inne i produkten skall vara minst 75 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under -18 °C. Får inte frysas efter upptining. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |