Sillikonttori MSC silakkafileitä valkosipuli kastikkeessa 3/1,5kg
6411440060167
Suomen Sillikonttori Oy Varasto
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Silakkafileitä valkosipulikastikkeessa
Ainesosat
SILAKKA (Clupea harengus, fao 27 lVa, lVb), nestesokeri, vesi, rypsiöljy, sokeri, suola, etikka, valkosipulimurska 0,9% (mm. valkosipuli, happamuudensäätöaine E270), muunneltu maissitärkkelys, MUNANKELTUAISJAUHE, säilöntäaine (E211), sakeuttamisaineet (E415, E412), rakuuna, dekstroosi.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa |
Suomi 
Suomi  |
Pyyntitapa |
Pelagiset troolit (tarkemmin määrittelemättömät) 
Pelagiset troolit (tarkemmin määrittelemättömät)  Pyydysryhmä: Troolit  Pyydysryhmä: Troolit  |
Tuotantomenetelmä |
Merikalastus 
Merikalastus  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Muna  Kala  Kala  Silli  Silli  |
Sisältää runsaasti |
Natrium tai suola 
Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 1050  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 260  kcal |
Rasvaa | 19  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4  g |
Hiilihydraattia | 15  g |
Proteiinia | 8  g |
Suolaa |
2.9 
g 2.9  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E415 Ksantaanikumi 
E415 Ksantaanikumi  E211 Natriumbentsoaatti  E211 Natriumbentsoaatti  E270 Maitohappo  E270 Maitohappo  E412 Guarkumi  E412 Guarkumi  |
Brändinimi | Suomen Sillikonttori |
Pakkausmerkintä |
MSC-sertifikaatti (Marine Stewardship council)
Avainlippu |
Pakkaustyyppi | Sanko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6016 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Käsiteltävä varoen |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys: alle + 6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring: under + 6 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage: below + 6°C |
Alin varastointilämpötila | 0 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |