Topfish MSC kampelafile bearnaise-täyte paneroitu esikypsennetty 120-160g 5kg pakaste
8719689614430
Topfoods Finland Oy
New
Sales unit
ST
Sales amount:
1
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Rapeaksi paneroitu vastuullisesti kalastettu kampelafilee bearnaise-kastikkeella. Esikypsennetty kala on erittäin helppo valmistaa ja sopii paistamiseen uunissa, pannulla tai airfryerissä.
Ingredients
JAPANINHIETAKAMPELA* (Limanda Aspera) 40,5 %, VEHNÄJAUHO, bearnaisekastike 15 % [vesi, VOI, muunnettu tärkkelys (peruna), maltodekstriini (maissi), suola, rasvaton MAITOJAUHE, rapsiöljy, riisitärkkelys, KANANMUNANKELTUAINEN, emulgointiaine (E322, auringonkukka), rakuuna, happamuudensäätöaine (E330), valkoviinietikka, sakeuttamisaine (E412), valkopippuri, maissitärkkelys, luontainen aromi, väri (E141)], vesi, rapsiöljy, suola, hiiva.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Alankomaat  |
| Pyyntitapa |
Pyydysryhmä: Troolit 
Puomitroolit  |
| Tuotantomenetelmä | Merikalastus  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Muna  Kala  Maito  Vehnä  |
| Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
| Energiasisältö (kJ) | 881  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 211  kcal |
| Rasvaa | 9.3  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.2  g |
| Hiilihydraattia | 21.5  g |
| Hiilihydraattia, josta sokereita | 1  g |
| Ravintokuitua | 1  g |
| Proteiinia | 9.3  g |
| Suolaa | 1  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E322 Lesitiinit 
E330 Sitruunahappo  E228 Kaliumvetysulfiitti  E412 Guarkumi  E141 Klorofyllikuparikompleksit  |
| Pyyntialue | FAO 67 Tyyni valtameri,Koillinen |
| Brändinimi | Topfish |
| Pakkausmerkintä | MSC-sertifikaatti (Marine Stewardship council) |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 5100404 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
| Annosten määrä pakkauksessa | 35 |
| Valmistusohjeet | Tuote kuumennettava kauttaaltaan ennen tarjoilua. Valmistus - Uppopaisto: Paista jäisiä kalapaloja 180°C öljyssä 4-6 minuuttia kunnes ovat kullankeltaisia. Paistinpannu: Laita öljyä paistinpannulle. Paista kalafileet keskilämmöllä noin 9-11 minuuttia. Kääntele silloin tällöin. Uuni: Lämmitä uuni 220°C. (kiertoilmauuni 200°C). Paista jäiset kalat uunin kestävässä vuoassa tai uunipellillä leivinpaperin päällä 19-21 minuuttia. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Produkten måste uppvärmas helt före servering. Tillagning - Fritering: Stek frysta fiskbitarna i 180°C olja i 4-6 minuter tills de är gyllengula. Stekpanna: Bryn olja i en stekpanna. Stek på medelvärme cirka 9-11 minuter, vänd då och då. Hushållsung: Värm ugnen till 220°C (varmluftsugn 200°C). Lägg den djupfrysta fisken i en ugnssäker form eller på plåt med bakplåtspapper. Tillaga i 19-21 minuter. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys -18°C tai kylmemmässä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Kun tuote on sulatettu, sen säilyvyysaika on max 7 °C enintään 2 päivää, edellyttäen, että se on asianmukaisesti pakattu. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring -18°C eller kallare. Bör inte frysas efter uptining. Upptinad produkt håller sig på upp till 7°C i 2 dagar, förutsatt att den är ordentligt förpackad |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | At min. -18 ºC. Do not refreeze after defrosting. Once thawed, the product has a shelf life of up to 7° C for maximum 2 days, provided that it is properly packed |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |





