Topfish MSC flundrafilé panerad140-170g 5kg förstekta styckfrysta
8719689614447
Topfoods Finland Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
JAPANINHIETAKAMPELAfilee 50% (Limanda aspera), VEHNÄjauho, vesi, rapsiöljy, suola, hiiva, antioksidantit (E 332, E 331).
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Alankomaat  |
| Pyyntitapa |
Pyydysryhmä: Troolit 
Pelagiset troolit (tarkemmin määrittelemättömät)  |
| Tuotantomenetelmä | Merikalastus  |
Ainesosien alkuperät
| Kampelafilee |
Ainesosan määrä prosenteissa : 50 
Viimeinen valmistuspaikka : Alankomaat  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kala  Vehnä  |
| Energiasisältö (kJ) | 851  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 204  kcal |
| Rasvaa | 7.1  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.7  g |
| Hiilihydraattia | 22.9  g |
| Ravintokuitua | 1.2  g |
| Proteiinia | 11.3  g |
| Suolaa | 1.2  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E331 Natriumsitraatti 
E332 Kaliumsitraatti  |
| Pyyntialue | FAO 67 Tyyni valtameri,Koillinen |
| Brändinimi | Topfish |
| Pakkausmerkintä | MSC-sertifikaatti (Marine Stewardship council) |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Laatikko |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 163032 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys -18°C tai kylmemmässä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring -18°C eller kallare. Bör inte fryssas efter uptining. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | At min. -18 ºC. Do not refreeze after defrosting. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
| Avainsanat (suomi) |
tft
TFT |
| Avainsanat (eng.) |
tft
TFT |
| Avainsanat (ruotsi) |
tft
TFT |





