Bong Touch of Taste kasvisfondi 1l
7322550046929
GB Foods Suomi Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Fondia käytetään laimennettuna mausteeksi kaikenlaisiin ruokiin padoista, keitoista ja kastikkeista marinadeihin ja jauheliharuokiin.
Ainesosat
Vesi,suola, valkoviini, kasvismehutiiviste (porkkana 3,0%, palsternakka 2,4%, SELLERIÄ 0,7%), aromit (sisältää SELLERIÄ),modifioitu perunatärkkelys, sokeri,säilöntäaine:kaliumsorbaatti. Laimennetun fondinsuolapitoisuus on 0,2* - 0,3** - 0,4*** %.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Belgia  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin | Selleri  |
| Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
| Sisältää |
Keinotekoisia aromeita 
Säilöntäaine  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  Soija  Munia  Maitoproteiini  |
| Energiasisältö (kJ) | 130  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 31  kcal |
| Rasvaa | 0.1  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.1  g |
| Hiilihydraattia | 6.5  g |
| Proteiinia | 0.9  g |
| Suolaa | 11  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E160c Paprikauute, kapsantiini, kapsorubiini 
E203 Kalsiumsorbaatti  |
| Brändinimi | Bong Touch of Taste |
| Pakkaustyyppi | Pullo |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 531613 |
| Valmistustapa | Valmis |
| Käsittelyohjeet |
Säilytettävä kuivassa
Elintarvike |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Voidaan säilyttää normaalissa huoneenlämmössä. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Kan förvaras i normal rumstemperatur. |
| Alin varastointilämpötila | 4 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 25 °C |
| Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 547 pv |
| Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |





