Bonne Premium Ruusunmarjasose 130% 5l
6420610114449
Bonne Juomat Oy 15073907
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Hedelmäpitoisuus 130%. Korkeapainepastöroitu (HPP). Vain hedelmän oma makeus.
Ainesosat
Ruusunmarja tiivisteestä (EU, ei EU). Hedelmäpitoisuus 130%.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
| Hedelmäpitoisuus 100% | Ainesosan määrä prosenteissa : 100  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
| Ei sisällä |
Lisäaineita 
Säilöntäaine  |
| Energiasisältö (kJ) | 369  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 88  kcal |
| Rasvaa | 0.5  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.5  g |
| Hiilihydraattia | 17  g |
| Ravintokuitua | 5.5  g |
| Proteiinia | 1.2  g |
| Suolaa | 0  g |
| Brändinimi | Bonne |
| Pakkausmerkintä | Avainlippu |
| Pakkaustyyppi | Bag in Box (BIB) |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 4201 |
| Valmistustapa | Sekoittaminen |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Laimennus 100 % soseeksi: 5 L sosetta + 2 L vettä |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Utspädning till 100 % puré: 5 L puré + 2 L vatten |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä. Avattuna jääkaapissa (+2 - 6 °C) noin viikon. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Oöppnad i rumstemperatur. Öppnad i kylskåp (+2 - +6 °C) ca en vecka. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Unopened at room temperature. Opened in refrigertor (+2 - +6 C) approx.1 week. |
| Alin varastointilämpötila | 18 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 22 °C |
| Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 7 pv |





