Dr. Oetker Bolognese Fix dry mix 2.75kg
4006733004458
Oy Conaxess Trade Finland Ab
Uutuus
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Dr. Oetker Bolognese mausteseos Spaghetti Bologneseen, sisältää aitoja italialaisia yrttejä ja mausteita - helppo käyttää ja erinomainen tuote ammattikeittiöihin.
Ainesosat
Maltodekstriini, 19% tomaatteja, muunnettu tärkkelys, jodioitu suola (suola, kaliumjodaatti), palmurasva, sokeri, mausteet (paprika, valkosipuli), sipuli, aromi, yrtit, hiivauute, happo (sitruunahappo). Saattaa sisältää jäämiä: MAITO, KANANMUNA, GLUTEENIA SISÄLTÄVÄT VILJAT.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Saksa  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Saattaa sisältää allergeenin |
Maito 
Muna  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 1577  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 374  kcal |
Rasvaa | 7.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.2  g |
Hiilihydraattia | 67  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 21  g |
Proteiinia | 4.9  g |
Suolaa | 9.1  g |
Brändinimi | Dr. Oetker |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 1009164 |
Valmistusohjeet | 1. Ripottele tarvittava määrä kuivaseosta haaleaan veteen ja kiehauta sekoittaen. 2. Lisää ruskistettu tai esikeitetty jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä 2 minuuttia, sekoittaen silloin tällöin. Vinkki: Esikeitetyn jauhelihan sijaan voidaan seokseen lisätä myös raakaa jauhelihaa. Tällöin kypsennysaika pitenee 3-5 minuuttiin. 2,75 kg kuivaseosta 13,75 litraan vettä (11 kg jauhelihaa). |
Valmistusohjeet (ruotsi) | 1. Strö den erforderliga mängden torrblandning i ljummet vatten och koka upp under omrörning. 2. Tillsätt det brynta eller förkokta köttfärsen och koka på låg värme i 2 minuter, rör om då och då. Tips: Istället för förkokt köttfärs kan rå köttfärs också tillsättas i blandningen. Tillagningstiden förlängs då till 3-5 minuter. 2,75 kg torrblandning till 13,75 liter vatten (för 11 kg köttfärs). |
Alin varastointilämpötila | 16 °C |
Ylin varastointilämpötila | 25 °C |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |