Fazer gluteeniton pullajauhoseos 450g
6419811108500
Fazer Finland Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Fazer Gluteeniton Pullajauhoseoksesta on helppo leipoa pullat, munkit tai vaikkapa rapeat churrot. Lisää reseptejä: fazer.fi/gluteeniton.
Ainesosat
Riisijauho, sokeri, muunnettu tapiokatärkkelys, maissijauho, perunahiutale (peruna, emulgointiaine [E471], stabilointiaine [E450i], happamuudensäätöaineet [E330, E331iii], hapettumisenestoaine [E300]), inuliini, psyllium, vaniljasokeri (sokeri, perunatärkkelys, aromit), kardemumma, jodioitu suola, nostatusaineet (E450i, E500ii), maissitärkkelys, sakeuttamisaine (E415), entsyymi. SAATTAA SISÄLTÄÄ PIENIÄ MÄÄRIÄ GLUTEENITONTA KAURAA, SINAPPIA JA SEESAMINSIEMENTÄ.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Muna  Maito  Laktoosi  Vehnä  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Sinappi 
Seesaminsiemenet  Kaura  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  Maito  |
Energiasisältö (kJ) | 1459  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 349  kcal |
Rasvaa | 0.7  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.1  g |
Hiilihydraattia | 77  g |
Ravintokuitua | 8.8  g |
Proteiinia | 3.2  g |
Suolaa | 1.1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E450 Dinatriumdifosfaatti 
E500 Natriumkarbonaatti  E415 Ksantaanikumi  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E330 Sitruunahappo  E331 Natriumsitraatti  E300 Askorbiinihappo  E450 Dinatriumdifosfaatti  |
Brändinimi | Fazer |
Pakkausmerkintä |
Avainlippu
Gluteeniton elintarvike (yliviivattu tähkä) Kierrätysmerkki |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 91965 |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Säilytettävä kuivassa Herkkä hajuille |
Valmistusohjeet | Pehmeät pullat (n. 12 kpl) 2 kananmunaa 2,5 dl maitoa, vettä tai kaurajuomaa 1 pss (11 g) kuivahiivaa tai 25 g tuorehiivaa 1 pss (450 g) Fazer Gluteeniton Pullajauhoseosta 100 g pehmeää voita tai margariinia gluteenitonta jauhoa alustamiseen/leivontaan voiteluun kananmuna pinnalle raesokeria Sekoita kuivahiiva jauhoseoksen joukkoon. Sekoita kananmunat lämpimään (42 °C) nesteeseen ja lisää jauhoseos. Sekoita ja anna vetäytyä peitettynä n. 30 minuuttia niin, että taikina tiivistyy. Lisää pehmeä rasva taikinaan ja vaivaa hyvin. Jaa taikina n. 12 yhtä suureen palaan. Pyöritä palat pulliksi gluteenittomien jauhojen avulla ja kohota huoneenlämmössä peitettynä n. 30 minuuttia. Voitele kananmunalla ja koristele raesokerilla juuri ennen paistoa. Paista kypsäksi 220 °C:ssa 10-15 minuuttia. VINKKI: Kananmunattomien pullien ohje fazer.fi/gluteeniton. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Mjuka bullar (ca 12 st.) 2 ägg 2,5 dl mjölk, vatten eller havredryck 1 påse (11 g) torrjäst 1 påse (450 g) Fazer Glutenfri Bullemjölmix 100 g mjukt smör eller margarin glutenfritt mjöl för bakning ägg för pensling pärlsocker för garnering Blanda ned torrjästen i mjölmixen. Blanda äggen i varm (42 °C) vätska, tillsätt mjölmixen och rör om. Låt dra under duk i ca 30 minuter så att degen blir tjockare. Tillsätt mjukt smör eller margarin i degen och knåda noggrant. Fördela degen i ca 12 lika stora bitar. Rulla bitarna till bullar med hjälp av glutenfritt mjöl och låt jäsa under duk i rumstemperatur i ca 30 minuter. Pensla med ägg och garnera med pärlsocker strax före gräddning. Grädda tills bullarna är klara vid 220 °C i 10–15 minuter. Tips: Äggfria bullar på fazer.fi/gluteeniton. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | SÄILYTYS: kuivassa ja huoneenlämmössä. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | FÖRVARING: torrt och i rumstemperatur. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | STORAGE: Store in a dry place at room temperature. |
Alin varastointilämpötila | 18 °C |
Ylin varastointilämpötila | 22 °C |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |