Fazer gluteeniton vaalea jauhoseos 500g
6419811113504
Fazer Finland Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Fazer Gluteeniton Vaalea jauhoseos on vehnätön yleisjauhoseos, joka sopii makeaan ja suolaiseen leivontaan sekä ruoanlaittoon. Jauhoseos sisältää 40 % kotimaista täysjyväkauraa ja se on valmistettu Fazerin gluteenittomassa myllyssä Joutsassa. Tuote on säilöntä- ja lisäaineeton ja siihen on lisätty psylliumia leivontaa helpottamaan.
Ainesosat
Gluteeniton täysjyväKAURAjauho (40 %), perunatärkkelys, riisijauho, maissijauho, psyllium. SAATTAA SISÄLTÄÄ PIENIÄ MÄÄRIÄ SINAPPIA JA SEESAMINSIEMENTÄ.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Kaura  |
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Maito  Vehnä  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Sinappi 
Seesaminsiemenet  |
Sisältää |
Ravintokuitu 
Kuitu  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Maito  |
Energiasisältö (kJ) | 1480  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 350  kcal |
Rasvaa | 3.1  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.6  g |
Hiilihydraattia | 71  g |
Ravintokuitua | 4.9  g |
Proteiinia | 7  g |
Suolaa | 0  g |
Brändinimi | Fazer |
Pakkausmerkintä |
Avainlippu
Gluteeniton elintarvike (yliviivattu tähkä) Kierrätysmerkki |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 93088 |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Säilytettävä kuivassa Herkkä hajuille |
Valmistusohjeet | Gluteenittomat sämpylät (n. 14 kpl): 1 pss (500 g/n. 8,5 dl) Fazer Gluteeniton Vaaleaa jauhoseosta, 25 g tuorehiivaa tai 1 pss kuiva- hiivaa, 1,5 rkl psylliumia, 5–5,5 dl vettä, 2 rkl sokeria, 2 tl suolaa, ¼ dl (25 g) öljyä. Liota tuorehiiva kädenlämpöiseen veteen tai jos käytät kuivahiivaa, sekoita se jauhoseokseen. Lisää psyllium, sokeri ja suola jauhoseokseen ja kaada vesi joukkoon. Vaivaa taikinaa käsin tai koneella n. 5 min. Lisää vaivauksen loppuvaiheessa öljy. Anna taikinan levätä peitettynä kulhossa n. 10 min. Muotoile sämpylöiksi ja nostata lämpimässä paikassa liinan alla n. 30 min. Pirskottele vettä sämpylöiden päälle tai voitele ne kananmunalla juuri ennen paistoa. Paista 225 °C:ssa uunin keskitasossa n. 20 min. Lisää reseptejä: fazer.fi/gluteeniton |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Glutenfria semlor (ca 14 st.): 1 påse (500 g/ca 8,5 dl) Fazer Glutenfri Ljus mjölmix, 25 g färsk jäst eller 1 påse torrjäst, 1,5 msk psyllium, 5–5,5 dl vatten, 2 msk socker, 2 tsk salt, ¼ dl (25 g) olja. Lös upp den färska jästen i fingervarmt vatten eller, om du använder torrjäst, blanda den i mjölmixen. Tillsätt psyllium, socker och salt i mjölmixen och häll i vatten. Knåda degen för hand eller med maskin i ca 5 min. Tillsätt olja mot slutet av knådningen. Låt degen vila under duk i bunken i ca 10 min. Forma till semlor och låt dem jäsa på en varm plats under duk i ca 30 min. Stänk vatten över semlorna eller pensla dem med ägg strax före gräddning. Grädda vid 225 °C i mitten av ugnen i ca 20 min. Fler recept fazer.fi/gluteeniton. |
Tarjoiluehdotukset (suomi) |
Fazer Gluteeniton Vaaleasta jauhoseoksesta leivot pehmeät sämpylät ja leivän
patongit ja rieskat makean piirakkapohjan sekä helpot muffinssit. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | SÄILYTYS: kuivassa ja huoneenlämmössä. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | FÖRVARING: torrt och i rumstemperatur. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | STORAGE: Store in a dry place at room temperature. |
Alin varastointilämpötila | 18 °C |
Ylin varastointilämpötila | 22 °C |
Avainsanat (suomi) |
jauho
leivontajauho piirakkajauho muffinssijauho leipäjauho gluteeniton gluteiiniton |
Avainsanat (eng.) |
glutein free
free from gluten flour baking flour |
Avainsanat (ruotsi) |
mjöl
bakningsmjöl pajmjöl muffinsmjöl brödmjöl glutenfritt gluteinfritt gluteinfri |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |