Filos Kalamata-oliivi luomu 3/1,5 kg kivetön
6416710010446
E.Gavrielides Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kalamata, tai kalamon oliivit, joksi niitä myös kutsutaan ovat erittäin maukkaita tummanvioletin värisiä oliiveja. Tumma väri johtuu siitä, että ne kerätään puista vasta kypsinä. Filos luomu Kalamata kivettömät oliivit sopivat salaatteihin, leivontaan ja kaikkeen ruoanlaittoon.
Ainesosat
Kalamata-lajikkeen luomuoliivi, vesi, suola, luomuviinietikka, luomu ekstra-neitsytoliiviöljy. Pastöroitu tuote.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Kreikka  |
Ainesosien alkuperät
Oliivi |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : Kreikka  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 1046  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 250  kcal |
Rasvaa | 26  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3  g |
Hiilihydraattia | 0.5  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 0.5  g |
Proteiinia | 1.6  g |
Suolaa | 3.2  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Kreikka |
Brändinimi | Filos |
Pakkausmerkintä | EU:n luomutunnus (lehti) |
Pakkaustyyppi | Astia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | EG127 FI-EKO-201 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys avaamattomana huoneenlämmössä. Säilyy avattuna jääkapissa 14 päivää. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras oöppnad i rumstemperatur. Öppnad förpackning håller sig i kylskåp 14 dagar. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage in room temperature. Keep refrigerated after opening and consume within 14 days. |
Alin varastointilämpötila | 18 °C |
Ylin varastointilämpötila | 22 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 14 pv |
Avainsanat (suomi) |
kalamata
tumma oliivi musta oliivi kamalata meze |
Ruokavaliotieto | Kasvisruokavalio |