Hellmanns basilika vinegretti 1l
8720182808837
Unilever Finland Oy Foodsolutions
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Hellmann's vinegretit ovat maultaan täyteläisiä, öljypohjaisia tuotteita ja ne säilyttävät rakenteensa hyvin sekoittamisen jälkeen. Basilika vinegretti ei sisällä keinotekoisia maku-, väri- tai säilöntäaineita. Salaattiannosten lisäksi vinegretit sopivat erinomaisesti myös lämpimään ruoanlaittoon, marinointiin ja maustamiseen.
Ainesosat
Rapsiöljy, vesi, basilikaviinietikka (valkoviinietikka, luontainen basilikauute (sisältää KALIUMDISULFIITTIA)), basilikaöljy (maissiöljy, basilika 3%), hunaja, valkoviinietikka, sokeri, suola, sakeuttamisaineet (karrageeni, ksantaanikumi), mausteet (jalapenojauhe, inkivääri), basilika 0,03%. Saattaa sisältää SEESAMINSIEMENIÄ ja SINAPPIA.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Ranska  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin | Rikkidioksidi ja sulfiitit  |
| Saattaa sisältää allergeenin |
Seesaminsiemenet 
Sinappi  |
| Energiasisältö (kJ) | 2008  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 481  kcal |
| Rasvaa | 50  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.2  g |
| Hiilihydraattia | 6.9  g |
| Ravintokuitua | 0.5  g |
| Proteiinia | 0.5  g |
| Suolaa | 1  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E407 Karrageeni 
E415 Ksantaanikumi  |
| Brändinimi | Hellmann's |
| Pakkausmerkintä | Green Dot |
| Pakkaustyyppi | Pullo |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | F80886 |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys: Avaamattomana huoneenlämmössä. Säilyy avattuna 3 viikkoa huoneenlämmössä tai 4 viikkoa kylmässä (+2 - +7 °C). |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring: I rumstemperatur. Öppnad förpackning förvaras kylt (+2 till +7 °C) i max 4 veckor. |
| Alin varastointilämpötila | 18 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 22 °C |





